Kalhotky zařezávačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.4.24 20:56

Kalhotky zařezávačky

Máte někdo tip na kalhotky, které se nazařezávají? Mám s tím problém od dětství, pamatuji si, že se mi kalhotky zařezávají celý život snad :cert:. Nesnáším to. Myslím, že to je střihem. Mám jedny ještě znění studií z CaA a ty jsou jediný v pohodě. Mají slušnou gramáž, bavlnu, trochu elastan a hlavně jdou vzadu více tou rýhou mezi zadkem a stehnem, takže drží, kde mají. Od té doby ae mi nepodařilo sehnat slušné gaťky. Všechny mají vzadu lem někde v půlce půlky :mrgreen:, takže pár kroků a zas jsou, kde nemají být :roll:. Teď jsem si koupila v tescu střih, který vypadal trochu jak boxerky, ale právě jsem je vzala na sebe a už jsou zařezané. Já bych potřebovala něco, co by vzadu zakrylo ten zadek celý. Kde takové kalhotky můžu sehnat? Jaký střih? Moje možnosti nákupu jsou zde omezené, spíš jsem se přeorientovala na nákup on-line.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
11.4.24 20:59

Střih High legs, kupuju v Marks&Spencer bezešvé v balíčku po pěti asi za čtyři stovky a samozřejmě v odpovídající velikosti

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
11.4.24 21:01

A potom klasické bambusové kalhotky klasického střihu značky Gina, kupuju na e-shopu everonika tecka cz

• Citovat
  • Upravit
10651
11.4.24 21:27
@Anonymní píše: Více

Bezesve z Tchibo nebo Spencer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
12.4.24 00:04

Taky kupuju jenom high leg. Nějaké high leg z marks spencera taky mám, obyčejné bavlněné. Taky mám jedny úplně obyc., ale nezařezavaci z C&A, možná ty samé, co ty.

https://www.marksandspencer.com/…A9-kalhotky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15563
12.4.24 00:38

Nó a nebo nemít tak velký zadek. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.24 07:02
@Černá Madonna píše: Více

Dovol, mám 52kg a 165cm :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
12.4.24 09:21

A kupujes si velikost umernou sve postavě nebo se rves do xxs?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.24 10:01
@Hanka1 píše: Více

36 :nevim:. Když zkusim 38, tak většinou plandají. Ty CaA jsou velikost S a menstruační Snugs mám taky S a sedí mi hezky. Ale s klasickými mám nějak dlouhodobě problém.

• Citovat
  • Upravit
11060
12.4.24 10:04

A jak se ti můžou zařezávat ty „boxerkovy“? Nevím, jak se správně jmenujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15563
12.4.24 11:12

Tak to se potom omlouvám. :kytka:
To jsme natom podobně. Já mám 161 cm a 45 kg. Dříve jsem nosila tanga, ale je to o zvyku. Teď už je nějak zase nemusím. :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
12.4.24 11:43

Ja si kupuju bavlneny klasicky kalhotky v Takku. Jiný mi nevyhovují. Mám 163 cm/ 56 kg a kupuji si XL i když mi jsou samozrejme i M a L. Ale ty XL na sobě skoro necitim a jsou kde mají byt a hlavně neskrti a nikde se nezrezavaji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
12.4.24 11:48
@bublifucekk píše: Více

To na tobe musi plandat, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24109
12.4.24 11:52

Já jsem tlustá proti tobě a hodně :lol: ale z ca mám úplně obyčejné takový pružný materiál. Ty fakt sedí dobře, ale jsou babičkovské bych řekla. Ráda mám kalhotky z Tchibo. Mrkni tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
12.4.24 11:58
@jita22 píše: Více

Nohavicky mi taky nesedí. Nohavicky se vyhrnou do trisel a tam se zariznou. Když koupíš větší, budou volné v pase a v trislech se stejně zariznou. Asi máš jiný tvar postavy, když nemáš tenhle problém. Mně se taky zarezava skoro všechno. A velikostí to není. Jak už jsem psala, větší plandaji v pase a v trislech se stejně zarezavaji. A tlustá fakt nejsem, mám širší kostru - širší boky a ramena a na 170 cm nosím velikost 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková