Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Za mě je potřeba zkoušet. Některé bezešvé mi sedí, jiné se zařezávají. Některé brazilské mi sedí, jiné hrůza… Paradoxně můžou být v tomhle tanga lepší než klasické kalhotky, protože máš „zařízlou“ jenom tu šňůrku, což je v pohodě oproti tomu, když se ti tam shrnou celé kalhotky.
Mě teda nejvíc vyhovují ty s vyšším pasem a vykrojenýma nohavičkama. Já je zase musím mít natažené přes břicho. Se zařezáváním problém nemám, ale když už jsme u tohoto tématu, tak mně se zase stalo, že jsem šla takhle po Praze a najednou jsem úplně cítila, jak se mi ty spoďary sunou kousek po kousku dolů. Naštěstí jsem měla kalhoty, jinak bych je měla za chvíli u kolen
Ale bylo to strašné nepříjemné, tak mi nezbylo, než si je na WC svléknout a zbytek cesty jsem byla „naostro“.
@Buba mara píše: Více
Já mam to také tak - tenhle typ je High legs a musim mit taky pres břicho, mozna i z duvodu ze mam dve jizvy po cisari nad sebou a pokud by tam končil lem kalhotek to bych nedala..
Zajímavé. Já si zase musím kalhotky kupovat aspoň o číslo větší než kalhoty, jinak mě tlačí a zařezávají se mi do pneumatiky na břiše ![]()
A když mají vzadu svislý šev, to se vám pak taky zařezávají? Ten by to měl minimalizovat, ne?
Příspěvek upraven 18.05.25 v 20:00
@ancovicka rybicka taky si myslim, i ja s tim mel problem a tanga pomohla
Jiřík a Honzík nám tu diskutují o spoďarech, zařezávajících se do zadku. Tak co nám tu hošani ještě chytrého napíšete co?
![]()
@Jan Pavlicek píše: Více
Z chlapa v tangach bych asi odpadla a bylo by po sexu…ale proti gustu… ![]()
Je snad problém v tom, že se někdo slušně zeptá? Pokud někomu otázka vadí, nebo neví, tak kohokoliv takového nikdo nenutí vypisovat blbé kecy
.