Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
U bonprixu je potřeba u každé položky koukat na tabulku velikostí
@ALIPELI píše: Více
A pročítat hodnocení…
Většinou mi sedí menší číslo
@ALIPELI no podle jejich tabulek bych měla velikost podprsenky jak Halina ![]()
V bonprixe čítam recenzie, bežne mám veľkosť 40, v bonprixe na 90% objednávam 38. To dvojčíslovanie je riadna hlúposť ![]()
U Bonprixu mi velikost podprsenky sedí. Beru tam 90 D. Ovšem pokud stejnou velikost vemu u Astratexu, je mi malá. Takže to číslování je taky různé. Chce to vyzkoušet. Pročti si to hodnocení, většinou tam radí jestli větší nebo menší a píší tam ženy i jakou mají velikost, tak je to pro představu dobré. Kalhotky jsem tam nekupovala, ale obecně u oblečení ty velikosti sedí, kolikrát bych mohla mít i o číslo menší.
Při úplně první objednávce jsem si objednala větší i menší velikost a pak vrátila, od té doby si objednávám pravidelně (i prádlo) a až na výjimky všechno sedí. ![]()
Spodní díl si určitě vyber 36/38, to 40/42 by ti bylo obrovské - mají to spíš větší a logicky se do toho musí vejít právoplatná 42,
podprsenku jak píšeš, trefíš,
a silonky bych koupila v kamenném obchodě - v každé obuvi mají
Ahoj,
chci si koupit nějaké hezké spodní prádlo. Na bonprixu se mi dost líbí spousta setů. Chci se zeptat, sedí velikosti? Osobně mám velikost podprsenky 85C a velikost kalhot 40. Někdy 38.
Jen mě zaráží to číslování. Buď si můžu vybrat 36/38 nebo 40/42. Máte někdo zkušenosti co si berete?
Podprsenku trefim, o to strach nemám.
Spodní díl asi pravděpodobně 40/42. Ale zase nevím, jestli to nebude velké.
Silonky nemám přehled. Ale měřím 175, vážím něco kolem 70 Kilo a stehna mám širší. Zda velikost 40/42 podle kalhot nebo se berou delší?
Dekuji všem za rady. Nikdy jsem takhle přes internet neobjednávala.