Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
To je hroznej shit. Skoncila jsem u toho ze v cervnu mas 120 kg. Pribrat za 4 mesice 45 kilco neni fyzicky mozny. A o tom psanem projevu ani nemluvim. Jestli chodis na gympl tak tleskanky fakt
![]()
Zajímavé. Na tohle téma byla reportáž dneska ve zprávách na Nově. Náhoda?
Tak ty jsi přijdeš tlustá na 180kg a já bych se nechtěla vyžrat ani na 80kg, holt každý má tu hranici jinde…pak z toho jsou ty diskuze, kdo kolik projí…nám stačí 10tis na rodinu, protože nepotřebujeme 6rohliku na snídani ![]()
Ahoj jmenuji se Isabella a mám takový problém od té doby co jsem začala pracovat v mcdonaldu jsem hrozně začala tloustnout nastoupila jsem tam v únoru 2023 kdy jsem měla asi 75 kilo a byla jsem krásně hubená ale jak tam je jídlo s velkou slevou a nápoje zdarma a já miluju mekáč tak jsem ho začala hodně konzumovat asi v půlce března jsem měla 80 kilo
Chodila jsem tam na ranní směny takže na pauzu jsem chodila asi v 10 a dávala jsem si fakt velký porce protože s tím jídlem z mc se to má tak že je ho docela málo ale asi má hodně kalorií nebo tak tak jsem si ho dávala hodně aniž bych to tušila mimochodem chodím na literární gymnázium kde jsem trávila ráno do odpoledne kdy jsem později začala pracovat i po škole běžela ze začátku později jsem spíš volnou chůzí šla do mcdonaldu a jelikož jsem od minulého večera nejedlá tak jsem hned na první pauze snědla asi tři velký burgry a nějaký hranolky a průběžně se ládovala kolou.
Proto bylo divný že mě zarazilo to že v dubnu kdy jsem byla na lékařské prohlídce jsem už jsem měla asi 96-97 kilo a bylo mi řečeno že mám nějakou nadváhu ale podle mě jsem byla normální moje kamarádky teda nejsou nijak štíhlé ale říkaly že si ničeho nevšimly a dokonce mislím že jsem byla hubenější než ony.
No a jak se říká že s jídlem roste chuť tak to se přesně stalo mě.
Mám problémy se vstáváním a tak občas zaspávám a do školy chodím pozdě, v těch dnech jsem ale docela často začala vynechávat první hodiny a ráno jsem jezdila do supermarketů se ještě nasnídat a to jsem si fakt toho začala kupovat docela dost protože tak nějak přirozeně jsem měla mnohem větší hlad to jsem si někdy koupila 6 rohlíků ke kterým jsem si dávala třeba sýry šunku nebo nějakou čokoládovou náhražku nutely a k tomu takový závin makový nebo tŕeba pět koblih a většinou jsem si koupila ještě ledový čaj kterého jsem v té době začala fakt hodně pít a občas jsem si dopřála i nějakou čokoládu. Fakt hodně jsem jedla v těch dnech. A začalo se to projevovat i v běžném životě třeba na tělocviku jsem se velmi zhoršila ale v zas tak to nebylo poznat protože obecně ve třídě moji spolužáci nejsou taky zrovna hubení.
Spíš učitelé na mě vrhali údivné pohledy když po polední pauze jsem na hodinu do třídy v prvním patře přišla hrozně udýchaná s dvoulitrovou kolou v ruce ale nějak jsem to neřešila protože moje kamarádky to vůbec neřešily a obecně se mi dařilo jak se začalo oteplovat tak jsem se začala na sebe víc dívat a všimla si že mi docela vyrostlo břicho ale obecně nosím dost volné oblečení které ale bylo nějaké těsnější.
Když začalo léto tak jsem měla asi 120 kilo a fakt jsem byla tlustá konečně jsem si uvědomila že jsem fakt hrozně přibrala a hrozně mě to štvalo a říkala jsem si že na dovolené nepůjdu vůbec do moře jeli jsme s rodiči do Itálie společně ještě s nějakou skupinou známích ale já nešťastná jsem se celou dobu válela v hotelu a nebo chodila po městě, k moři jsem chodila jen večer a jednou při krásném západu jsem tam potkala kluka právě z naší skupiny se kterým jsem se dala do řeči a hrozně jsme se sblížili když ale jednou chtěl aby jsme se šli ještě vykoupat tak jsem mu řekla to jak se stydím on byl sice taky docela tlustej ale moc krásnej když se mě snažil přesvěčit tak se zmínil o tom že má se 105 nebo tak nakonec se mi zmínil že se mu hrozně líbí tlusté holky jako já no a prostě jsme se nějak sblížili a když pak po prázdninách v Praze jsem trochu zhubla na asi 110 kilo tak říkal že se mu to mnohem víc líbilo větší a jelikož jsem ho měla moc ráda začala jsem kvůli němu trošku víc jíst na konci září si toho začali všímat i kamarádky ale já se začala mnohem víc bavit s Ellou která mi řekla o feederismu a mě se to dost začalo líbit začala jsem potom chodit na bazény v takových dvou dílných plavkách aby bylo co nejvíc vydět břicho a strie mimochodem jsem v té do během měla 150 kilo a začala jsem milovat to jak jsem pobuřovala nějaké lidi dost jsem se přežívala v bufetech co nejvíc lidem na očích a chodila jsem spoře odívaná i když už byl podzim, v tramvajích jsem se tlačila na lidi břichem nebo zadkem jsem se prodírala lidmi a jedla jsem skoro furt Honzovi se to strašně líbilo a kupoval mi taky hodně jídla.
No a přes zimu jsem taky dost nakynula mojím rodičům jsem hrozně vadila a furt mě nabádali ať chodím někam sportovat. No a pak v únoru jsem dostala malí infarkt a pak když jsem se probudila v nemocnici tak mi doktorka řekla že mám 183 kilo a že mám obezitu 2 stupně když jsem se potom skoro nemohla zvednout, a pak když jsem vyděla že jsem fakt jako hrozně tlustá (měla jsem obrovský dvojitý břicho a moje podprsenka jen těžko snášela velikost prsou obě stehna a zadek byly plné celulitidy) nejhorší bylo že jsem se sobě fakt líbila a teď nevím co mám dělat ale asi budu muset zhubnout ale vůbec to nebude jednoduché protože jsem si už na ten režim tolik zvykla.