Čarodějnický klobouk pro miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.4.24 13:03

Čaroděnický klobouk pro miminko

Ahoj, nemáte prosím někdo tip na čarodějnický klobouk pro kojence? Na internetu co jsem našla, tak byli pro dospělého. Jsme pozvaný s 8měsíční dcerou ke kamarádům na čarodějnickou,,párty”. Bude se grilovat, opékat špekáčky, pro děti je zábava a mají přijít tématicky oblečené. Celý kostým asi nepotřebuji, stačí nám něco na hlavičku, ale ne obyč klobouk černé barvy. :think: Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
13.4.24 13:11

Googluj „mini čarodějnický klobouk“.
Vyjedou ti kloboučky na sponkách nebo čelenkách. To by mohlo stačit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
13.4.24 13:28

A co harry potter? Klasicke carodejnice to nie su 😀

https://www.vinted.cz/…tter-komplet?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
13.4.24 13:31

Tak u mimina se snad kostým nepředpokládá :roll:

• Citovat
  • Upravit
3011
13.4.24 13:38

Pravda je, že moje děti by třeba na hlavě nic nesnesly a bylo by za 20 sekund po kostýmu.
To už bych koupila bílé triko, někde ho potrhala a namalovala pavučiny, kdybych joo chtěla aby měl kojenec kostým :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16165
13.4.24 13:53
@Anonymní píše: Více

Moc děti neznám, co by si to nechali dobrovolně na hlavě :nevim: Spíš bych řešila nějaké oblečení jako kostým :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
13.4.24 14:05
@Anonymní píše: Více

Udělat!
Koupila bych normální narozeninový klobouk, barvila na černá a že čtvrtky vystřihla kruh. Slepila. Bude to držet na gumicku :nevim:. Kdysi jsem v papírnictví kupovala i klobouk. Všechno je to malé a novorozenci by to určitě drzelo :nevim:.

Ještě mě napadá obyčejná čelenka třeba z pepca a nalepit na ni pavouka, hada, barevné copánky jako vlasy :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.4.24 14:30

Koupila bych taky jen tematický kostým/oblek a víc bych pro takhle malé dítě nehrotila. Ale když chceš. Kdyby náhodou foukalo, tak bych vytunila/došila ozdoby na jarní čepku pro mimina, aby byla trošku tematická. Nebo v Pepcu koupit ten čarodějnický (mívají tenký). Tak ten připevnit na čepku. Když to musí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
13.4.24 16:09

Já bych koupila nějaký overal nebi bídy třeba v motivu Harryho pottera, tak malé dítě si stejně kloboucek na hlavě nenechá. Aspoň vsehcny naše děti tak do 3 let odmítaly mít cokoli na hlavě, ať už to byla ksiltovka, čelenky, sponky apod. Případně bych třeba vyrobila nějaký z papíru, třeba kornoutek tmave barvy a polepit hvězdičkami :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21707
13.4.24 16:14

Vyrobila jsem z tvrdého papíru a dodekorovala. Je to za 15 minut hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.24 16:25

@Dahlia0409 Nase dcera cokoliv na hlavě, nevadí ji to. Teď nosí čelenky a ani na to nesáhne :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková