Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Googluj „mini čarodějnický klobouk“.
Vyjedou ti kloboučky na sponkách nebo čelenkách. To by mohlo stačit ne?
Pravda je, že moje děti by třeba na hlavě nic nesnesly a bylo by za 20 sekund po kostýmu.
To už bych koupila bílé triko, někde ho potrhala a namalovala pavučiny, kdybych joo chtěla aby měl kojenec kostým ![]()
@Anonymní píše: Více
Moc děti neznám, co by si to nechali dobrovolně na hlavě
Spíš bych řešila nějaké oblečení jako kostým ![]()
@Anonymní píše: Více
Udělat!
Koupila bych normální narozeninový klobouk, barvila na černá a že čtvrtky vystřihla kruh. Slepila. Bude to držet na gumicku
. Kdysi jsem v papírnictví kupovala i klobouk. Všechno je to malé a novorozenci by to určitě drzelo
.
Ještě mě napadá obyčejná čelenka třeba z pepca a nalepit na ni pavouka, hada, barevné copánky jako vlasy
.
Koupila bych taky jen tematický kostým/oblek a víc bych pro takhle malé dítě nehrotila. Ale když chceš. Kdyby náhodou foukalo, tak bych vytunila/došila ozdoby na jarní čepku pro mimina, aby byla trošku tematická. Nebo v Pepcu koupit ten čarodějnický (mívají tenký). Tak ten připevnit na čepku. Když to musí být.
Já bych koupila nějaký overal nebi bídy třeba v motivu Harryho pottera, tak malé dítě si stejně kloboucek na hlavě nenechá. Aspoň vsehcny naše děti tak do 3 let odmítaly mít cokoli na hlavě, ať už to byla ksiltovka, čelenky, sponky apod. Případně bych třeba vyrobila nějaký z papíru, třeba kornoutek tmave barvy a polepit hvězdičkami ![]()
Vyrobila jsem z tvrdého papíru a dodekorovala. Je to za 15 minut hotové.
@Dahlia0409 Nase dcera cokoliv na hlavě, nevadí ji to. Teď nosí čelenky a ani na to nesáhne ![]()
Ahoj, nemáte prosím někdo tip na čarodějnický klobouk pro kojence? Na internetu co jsem našla, tak byli pro dospělého. Jsme pozvaný s 8měsíční dcerou ke kamarádům na čarodějnickou,,párty”. Bude se grilovat, opékat špekáčky, pro děti je zábava a mají přijít tématicky oblečené. Celý kostým asi nepotřebuji, stačí nám něco na hlavičku, ale ne obyč klobouk černé barvy.
Děkuju