Crossbody kabelka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
422
16.4.24 14:59

Crossbody kabelka

Ahoj maminky. Svůj styl oblékání jsem nějak zatím nenašla, chodím spíš v něčem sportovním, šperky taky nenosím (jen zásnubní a snubní prsten). Jenže vlastním z kabelek akorát velký bílý a černý obag, dost nevkusný (zlato/bronzovo-černý) batůžek a elegantní béžovou kabelku. Hledám nějakou pěknou, střední crossbody kabelku, abych jí mohla vzít ke sportovním šatům, legínům ale abych se za ní nemusela úplně stydět i když si vezmu džíny a lepší halenku nebo košili. Nechci nic super drahýho, ráda bych se vlezla maximálně do 1000. Budu ráda za jakýkoliv tip a radu, vážně už jsem prošla kde co a nevím si rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
16.4.24 15:09

Já si kupuji Dara bags - Dariana, ale koukám, že nějak zdražili a výběr už není, co býval. Jinou nenosím - už mám 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.4.24 15:14

@Amelka898 já mám ráda kabelky od Tamaris, mají různé v různých stylech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.4.24 15:24

Já mám ráda cb od Mohita. Mám 3 a nosím je nejraději. Klasické kabelky mi od nich tak nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
16.4.24 15:37

Koukni na šité kabelky od MILUNA ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33133
16.4.24 16:26
@Amelka898 píše: Více

Vuch má pěkný kabelky. Zrovna mám jednu na cestě. Ještě včera měli slevu 20%, dnes už to asi nebude, ale zkus mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
16.4.24 17:20

@Amelka898 mám od Vuch, TH a C&A, momentálně zvažuji nad Mohito :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.4.24 18:24

Já mám tuhle kabelku a jsem s ní maximálně spokojená. Mají je ve spoustě barev.
 https://www.rieker-eshop.cz/…0104455.html

• Citovat
  • Upravit
227
16.4.24 18:50

Já mám ráda kabelky od značky Bugatti, často je kupuji na e-shopu nejkufry, mají příznivé ceny a z mé zkušenosti dost rychlé doručení. Sice radši nakupuji v kamenných prodejnách, na e-shopu vždy vypadá vše super a v reálu už tomu kolikrát tak není, ale tady jsem fakt spokojená i s kvalitou kabelek a vypadají suprově a hlavně stejně i na živo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
16.4.24 18:51

Když ono jich je všude opravdu tak moc, chápu, že je těžké si vybrat. Ale dala jsi málo informací. Jak velká má být, strakatá, jednobarevná, spíš měkká nebo kufříková, jaké zapínání…atd atd.
Na Vinted jsi jukla?
Já třeba mám už několik let takovou neutrální docela velkou, měkkou kabelu ze Sinsay, když už u nás ve městě ještě nebyl kamenný obchod. Má poměrně velká ucha, takže si ji přehodím klidně přes rameno i přes zimní bundu a pak klasika to dlouhé „přes“. Je to právě ta měkká, takže když ji mám jako crossbody poloprázdnou, přizpůsobí se mi, opíše křivky a nikde nic nevadí. Je černá a má vyšité dva velké krásné květy, dvouvrstvé. Už mi trochu odchází ucha, tak se s ní budu muset rozloučit, nenosím ji už moc často, ale jako taková neutrální, jak popisiješ ty, ke všemu, byla super. Ale nemůžu najít nikde fotku, kterou bych sem sdílela a nejsem doma, abych ti vyfotila tu moji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková