Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Naučila jsem se do práce nosit košilové nebo mikinové šaty nad kolena, k tomu jsem celou zimu nosila černé teplé punčochy nebo termolegíny. Na to už bude brzy teplo, a tak sháním nějaké pohodlné legíny. Určitě ne takové ty sportovní umělé materiály, ideálně bavlnu. Zároveň ale nechci, aby to bylo jak slabé tepláky. Objednala jsem si několikery z Bonprixu a v těch si právě jako v poplých teplákách připadám.
Existuje vůbec něco takového?
Prosím ne rady typu, ať si vezmu silonky, že to je elegantnější. Elegantní být v práci nemusím a zároveň je to hodně o pohybu a třeba i sezení na zemi apod., takže potřebuji opravdu to pohodlí a ideálně také zakrytí ne moc reprezentativních nohou. ![]()
Budu ráda za konkrétní typy. ![]()
Ano lelosi, jsou opravdu nejlepsi. A ze jsem jich zkusila dost. Mam je i pro dcery. Jediny minus, ze uz je nosi vsechny. Az je to nekdy komicke. Ja nosim ven uz pouze cerne.
Tak za me Lelosi ne, neb kvalitou jsou dost hrůza - zmolkovati, svy nic nevydrží. Taky takové sháním a muj favorit z materiálu je bambus.
@sahrazad1 píše: Více
Mě teda žmolky nedělají, ani po sušičce, a švy mi drží i po letech.
@Janli já je kupovala vloni, a kvalitou šly dost dolu. Ty několik let stare jsou lepší. Ale nynější produkce spis nic než moc.
Aha… hm, zrovna jsem si chtěla objednávat tříčtvrťáky… ![]()
Souhlasím. Kvalita hodně pohoršila.
Já jsem teď jedny prothrla při prvním oblékání
to se mi u těch starých nikdy nestalo.
A víc žmolkatí.
Já je tedy kupuju ve skupinových objednávkách, takže vycházejí kolem 450 Kč, ale stejně to naštve.