Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, nevěděly byste o nějakém levném bydlení pro naši pracující babičku? Přijela k nám z jiného města, aby nám pomáhala s malou, jen na pár měsíců a už je z toho rok a půl. Dcerka už potřebuje pokojíček a my s manželem zase zpátky rodinný život
Nejraději Praha 4, 10. ![]()
A co chceš za levné bydlení? Podnájem? Koupit nájemní smlouvu? Koupit byt do OV, družtevní? Od toho se ta cena odvíjí. Jsou místa v Praze, kde se dají sehnat levnější byty, ale má to zas svoje ALE.
Nojo to sem zapomněla napsat
určitě jen podnájem, nebo pronájem, tak do 6 tisíc včetně, ale ubytovnu ne! Je to normální hodná ženská, tak třeba k někomu do domečku, třeba starším lidem jsem si myslela…Ona by nejradši ale sama do bytu…
No, to nevim, třeba se někde něco objeví
. Nedávno jsem sháněla pro známou do 5 tis.,s tím, aby bydlela sama a nenašla. Nakonec šla bydlet mimo Prahu. Já bydlim zatím(už se rýsuje koupě bytu) v garsonce v nájmu-což je o něco lepší než v podnájmu, u majitele a platíme 7,5 měsíčně + k tomu ještě inkaso okolo 2 tis.
Nějaké garsonky maličké se dají sehnat. Mrkni na Sreality. Pokud to má jen pro sebe a víceméně jen na přespání, tak jí něco maličkého by mohlo stačit.
Dobrý den, nevíte o nějakém bytečku či domku u Prahy-nájemné levné děkuji za odpověď
@gabajuh Co je to levné? Jaký je limit? 10 tis.? 20 tis.? 30 tis.?
Urcite projdi spis annonci, bazos, zkratka nabidky, kde se divej, aby to bylo od primeho pronajimatele, pokud tedy nechce platit provizi realitce na sreality