Levné bydlení v Praze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1790
8.7.13 23:52

Levné bydlení v Praze?

Ahoj holky, nevěděly byste o nějakém levném bydlení pro naši pracující babičku? Přijela k nám z jiného města, aby nám pomáhala s malou, jen na pár měsíců a už je z toho rok a půl. Dcerka už potřebuje pokojíček a my s manželem zase zpátky rodinný život :) Nejraději Praha 4, 10. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4228
9.7.13 06:43

Levné je kolik? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
9.7.13 08:06

A co chceš za levné bydlení? Podnájem? Koupit nájemní smlouvu? Koupit byt do OV, družtevní? Od toho se ta cena odvíjí. Jsou místa v Praze, kde se dají sehnat levnější byty, ale má to zas svoje ALE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
9.7.13 12:22

Nojo to sem zapomněla napsat :zed: určitě jen podnájem, nebo pronájem, tak do 6 tisíc včetně, ale ubytovnu ne! Je to normální hodná ženská, tak třeba k někomu do domečku, třeba starším lidem jsem si myslela…Ona by nejradši ale sama do bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
9.7.13 12:49

No, to nevim, třeba se někde něco objeví :nevim:. Nedávno jsem sháněla pro známou do 5 tis.,s tím, aby bydlela sama a nenašla. Nakonec šla bydlet mimo Prahu. Já bydlim zatím(už se rýsuje koupě bytu) v garsonce v nájmu-což je o něco lepší než v podnájmu, u majitele a platíme 7,5 měsíčně + k tomu ještě inkaso okolo 2 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.7.13 15:03

Nějaké garsonky maličké se dají sehnat. Mrkni na Sreality. Pokud to má jen pro sebe a víceméně jen na přespání, tak jí něco maličkého by mohlo stačit.

• Citovat
  • Upravit
51
13.4.18 11:13

Dobrý den, nevíte o nějakém bytečku či domku u Prahy-nájemné levné děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
13.4.18 12:00

@gabajuh Co je to levné? Jaký je limit? 10 tis.? 20 tis.? 30 tis.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.18 12:08

Urcite projdi spis annonci, bazos, zkratka nabidky, kde se divej, aby to bylo od primeho pronajimatele, pokud tedy nechce platit provizi realitce na sreality

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný