Levné koberce přes net

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.10.12 23:44

Levné koberce :)

Ahojky holky. chtela jsem se zeptat jestly některá z vás nemá zkušenost s kupovaním koberce přes net a jestly nahodou neznáte nějakou webovou stranku kde prodavaji koberce na metráž a levně. Předem dík za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
6.10.12 07:04

Proč si nezajdeš do Brena, tam stojí v akci od 99,/m2 záleží na akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
6.10.12 08:14

Anonymní přesně, zajdi si do obchodu jako aréno, trend atd., mají to tam kolikrát za dobrej peníz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.10.12 08:20

Levné koberce seženeš skoro všude, mají různé akce apod. Z netu bych neobjednávala, protože z fotky nepoznáš materiál a vypadají ve skutečnosti trochu jinak. V současný době sháním také koberce a opravdu si někam zajdi. Nevím, co je pro tebe levný koberec, ale já bych koberec za 100/m2 nekoupila, protože podle mě není materiálově vhodný do pokoje (záleží na tvojí finanční situaci, samozřejmě). Ale pěkné koberce se běžně pohybují kolem 300/m2 (ve slevách ještě o něco méně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.10.12 17:49

No ja pro deti mam s deckymi motivy, pro nas do loznici neco do bezova bych potrebovala, spise o obyvak bych chtela nejaky levny, protoze kvuli detem urcite to znate, abych nekupovala za draho protoze za dva roky bude urcite ko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.10.12 01:19

:D jak jinak :D :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie