Levné oblečení ve Zlíně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.12.11 17:53

Levné oblečení ve Zlíně?

Ahoj maminky :mavam: ,
Můžete mi poradit,kde se dá ve Zlíně kupovat oblečení,pěkné,ne moc drahé,pro děti a třeba i rodiče.Klidně i ze sekáče,znáte nějaký,kde se dají sehnat pěkné kousky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5270
4.12.11 18:43

Já chodím na dětské oblečení do obchodu vedle restaurace Morava. Je to vedle parku.

Prodávají tam značku FROG. Nakupuju tam teda jen pro děti. Ale mají tam dobré ceny a hlavně je to oblečení bavlněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
4.12.11 20:27

Nakupuju v bazárcích - Knoflíček na Podvesné, Beruška na Ševcovské, občas jsou tam pěkné kousky. Slyšela jsem, že dobrý sekáč je v Malenovicích u křižovatky, ale my to máme z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.12.11 22:16

Také je dobrý bazárek v Otrokovicích - Nebíčko (vedle kostela).

Ve Zlíně:
Kik - v Intersparu (zajdu jen občas) a dřív na náměstí Pantalon (Ale před cca 14dny jsem se tam byla podívat - už mají jen od cca od roku a výše. Menší velikosti neprodávájí :nevim: ).
Zmíněné Sluníčko (vedle restaurace Morava) je celkem fajn - jen jedniná nevýhoda - nedostaneš se tam s kočárkem dovnitř :think: a nechat dítě venku u mne nepřipadá v úvahu.

Já ještě třeba kupuji přes net na MMB či MMA (mimibazar, mimiaukce) - najdeš krásné věcičky i značkové za levno.

Také není k zahození projít na netu blízké vesničky, protože jednou začas pořádají bazárky (např. Sazovice). :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.12.11 22:20

a ještě k bazárku na Podvesné - také se tam nevejdeš s kočárkem :zed:
Na Ševcovské jsem nebyla, tak nevím.
Za mne můžu doporučit Otrokovice - Nebíčko, lze i s kočárkem.

P.S. Nevím, proč majitelé bazárků také nemyslí na maminy s kočárky. Např. já nemám možnost hlídání a musím si vše obstarat sama a ještě s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5270
29.12.11 10:01

Radeckar - v Sazovicích dělají bazárky? Kde zjistím kdy?

A já teda do toho Sluníčka (vedle Moravy) s kočárkem jezdím. Nechávám ho u vchodu, ale vjedu dovnitř, venku bych ho nenechala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mauro008
13.3.12 12:27

Ahojky,v tečovicích bazárek Sluníčko..je to z ruky,tak jen pro ty co jedou okolo..i komisní prodej:-)

• Citovat
  • Upravit
38
21.5.12 18:04

Omlouvám se, za pozdní odpověď :? . Info o bazárku v Sazovicích najdete buď na webových stránkách obce Sazovice nebo i na FB. Je dvakrát ročně, na jaře (duben) a na podzim (září, říjen).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat