Levné oblečení ve Zlíně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já chodím na dětské oblečení do obchodu vedle restaurace Morava. Je to vedle parku.
Prodávají tam značku FROG. Nakupuju tam teda jen pro děti. Ale mají tam dobré ceny a hlavně je to oblečení bavlněné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupuju v bazárcích - Knoflíček na Podvesné, Beruška na Ševcovské, občas jsou tam pěkné kousky. Slyšela jsem, že dobrý sekáč je v Malenovicích u křižovatky, ale my to máme z ruky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také je dobrý bazárek v Otrokovicích - Nebíčko (vedle kostela).
Ve Zlíně:
Kik - v Intersparu (zajdu jen občas) a dřív na náměstí Pantalon (Ale před cca 14dny jsem se tam byla podívat - už mají jen od cca od roku a výše. Menší velikosti neprodávájí
).
Zmíněné Sluníčko (vedle restaurace Morava) je celkem fajn - jen jedniná nevýhoda - nedostaneš se tam s kočárkem dovnitř
a nechat dítě venku u mne nepřipadá v úvahu.
Já ještě třeba kupuji přes net na MMB či MMA (mimibazar, mimiaukce) - najdeš krásné věcičky i značkové za levno.
Také není k zahození projít na netu blízké vesničky, protože jednou začas pořádají bazárky (např. Sazovice). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ještě k bazárku na Podvesné - také se tam nevejdeš s kočárkem ![]()
Na Ševcovské jsem nebyla, tak nevím.
Za mne můžu doporučit Otrokovice - Nebíčko, lze i s kočárkem.
P.S. Nevím, proč majitelé bazárků také nemyslí na maminy s kočárky. Např. já nemám možnost hlídání a musím si vše obstarat sama a ještě s kočárkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radeckar - v Sazovicích dělají bazárky? Kde zjistím kdy?
A já teda do toho Sluníčka (vedle Moravy) s kočárkem jezdím. Nechávám ho u vchodu, ale vjedu dovnitř, venku bych ho nenechala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,v tečovicích bazárek Sluníčko..je to z ruky,tak jen pro ty co jedou okolo..i komisní prodej:-)
- Citovat
- Upravit
Omlouvám se, za pozdní odpověď
. Info o bazárku v Sazovicích najdete buď na webových stránkách obce Sazovice nebo i na FB. Je dvakrát ročně, na jaře (duben) a na podzim (září, říjen).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky
,
Můžete mi poradit,kde se dá ve Zlíně kupovat oblečení,pěkné,ne moc drahé,pro děti a třeba i rodiče.Klidně i ze sekáče,znáte nějaký,kde se dají sehnat pěkné kousky?