Levný a dobrý parní čistič?

1004
23.6.12 09:46

Levný a dobrý parní čistič?

Ahoj, mužete mi někdo poradit levný a dobrý parní čistič? Tak cca do 2000kč. Potřebovala bych ho jednou začas na koberec a sedačku, saponatem to prostě nevydrhnu (máme doma pejsky)at dělám co dělám+spáry v koupelně a zašlej nerez. Pokud by to šlo i sem tam nějake zakoutí zastrčene na dlažbě, ale celou ji tim mít nepotřebuju, a okna taky ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
23.6.12 10:05
@abby píše:
Ahoj, mužete mi někdo poradit levný a dobrý parní čistič? Tak cca do 2000kč. Potřebovala bych ho jednou začas na koberec a sedačku, saponatem to prostě nevydrhnu (máme doma pejsky)at dělám co dělám+spáry v koupelně a zašlej nerez. Pokud by to šlo i sem tam nějake zakoutí zastrčene na dlažbě, ale celou ji tim mít nepotřebuju, a okna taky ne. :nevim:

takovej bohužel neexistuje :roll:…vyhozený prachy. koupili jsme asi za 3.000 od kacheru, nebo jak se to píše. V této řadě by měl být nej a vrátili jsme ho hned. na běžný úklid stačí, ale to ti místo toho postačí i hadrik. Spáry to nevyčistí, vodní kámen neodstraní, aby byl aspoň nějaký výsledek tak u toho strávíš jednou tolik času. Možná na tu sedačku by byl fajn, ale pochybuji, že odtraní skvrny. Kolega je do toho blázen a účinný parní čistič a vysavač nešel pod 20.000.

ale klidně bych ho zkusila, můžeš ho vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
23.6.12 10:15

A nějakej spešl fakt učinej saponat na koberec? spary a nerez? to asi taky není co…20000 za to nedam…ani na to nemám… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.6.12 10:21

Neni, i kdyz to pisou. jo od kacheru je tam vysavac, myslim ze cena byla kolem 5,mozna i vic. ale ten jsme nezkouseli, protoze nas od toho odradil podlahar, kvuli plovoucce a pochybuji zr by to vycistilo koberec s velky chlupem. zkus mrknout od toho kacheru ale myslim ze budes zklamana. ja teda pocitala s tim ze to nebude jak tvrdi, ale toto me teda odrovnalo. prvni moje veta byla, ze tahne zpatky. Dobry je ze ho muzes bez problemu vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.6.12 10:24
@abby píše:
A nějakej spešl fakt učinej saponat na koberec? spary a nerez? to asi taky není co…20000 za to nedam…ani na to nemám… :lol:

Hele zed jsem na kourove tak ti pak napisu co jsme koupili za pripravky. jsou skvely, odstrani nanosy, nerez, vodni kamen. u nas je strsne tvrda voda a funguje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí