Levný a dobrý parní čistič?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Levný a dobrý parní čistič?
Ahoj, mužete mi někdo poradit levný a dobrý parní čistič? Tak cca do 2000kč. Potřebovala bych ho jednou začas na koberec a sedačku, saponatem to prostě nevydrhnu (máme doma pejsky)at dělám co dělám+spáry v koupelně a zašlej nerez. Pokud by to šlo i sem tam nějake zakoutí zastrčene na dlažbě, ale celou ji tim mít nepotřebuju, a okna taky ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@abby píše:
Ahoj, mužete mi někdo poradit levný a dobrý parní čistič? Tak cca do 2000kč. Potřebovala bych ho jednou začas na koberec a sedačku, saponatem to prostě nevydrhnu (máme doma pejsky)at dělám co dělám+spáry v koupelně a zašlej nerez. Pokud by to šlo i sem tam nějake zakoutí zastrčene na dlažbě, ale celou ji tim mít nepotřebuju, a okna taky ne.
takovej bohužel neexistuje
…vyhozený prachy. koupili jsme asi za 3.000 od kacheru, nebo jak se to píše. V této řadě by měl být nej a vrátili jsme ho hned. na běžný úklid stačí, ale to ti místo toho postačí i hadrik. Spáry to nevyčistí, vodní kámen neodstraní, aby byl aspoň nějaký výsledek tak u toho strávíš jednou tolik času. Možná na tu sedačku by byl fajn, ale pochybuji, že odtraní skvrny. Kolega je do toho blázen a účinný parní čistič a vysavač nešel pod 20.000.
ale klidně bych ho zkusila, můžeš ho vrátit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nějakej spešl fakt učinej saponat na koberec? spary a nerez? to asi taky není co…20000 za to nedam…ani na to nemám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neni, i kdyz to pisou. jo od kacheru je tam vysavac, myslim ze cena byla kolem 5,mozna i vic. ale ten jsme nezkouseli, protoze nas od toho odradil podlahar, kvuli plovoucce a pochybuji zr by to vycistilo koberec s velky chlupem. zkus mrknout od toho kacheru ale myslim ze budes zklamana. ja teda pocitala s tim ze to nebude jak tvrdi, ale toto me teda odrovnalo. prvni moje veta byla, ze tahne zpatky. Dobry je ze ho muzes bez problemu vratit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@abby píše:
A nějakej spešl fakt učinej saponat na koberec? spary a nerez? to asi taky není co…20000 za to nedam…ani na to nemám…
Hele zed jsem na kourove tak ti pak napisu co jsme koupili za pripravky. jsou skvely, odstrani nanosy, nerez, vodni kamen. u nas je strsne tvrda voda a funguje to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit