Problémy s pletí a váhou. Leze na mě jaro?

8
25.3.15 08:53

Leze na mě jaro?

Ahoj děvčata,
mám poslední dobou problém s pletí a váhou. Co se týče pleti je suchá, začervenalá až opruzená, svědí mě občas i pne a pálí - pouze obličej. Do toho si přijdu nějaká celá opuchlá, váha mi hlásí o dost více kg než jsem měla a to jím pořád stejně, řekla bych, že dokonce i míň na míry mám taky stejně nevim co se se mnou děje, že by mě tak zasáhl ten příchod jara :think:??… Pokud máte někdo podobné „symptomy“ budu vděčná za rady.
Mějte krásný den.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
25.3.15 09:13

@kate333 ahoj jsem na tom stejně, cítím se jak balon porad jako bych najednou pribrala 10kg, váha ukazuje o par kg víc, a jim taky porad stejně, akorát se teda nemůžu k ničemu dokopat porad bych jenom spala prostě, jakákoliv aktivita me zničí :mrgreen: a o pleti ani nemluvim, ale s tou bojuji už dyl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.3.15 09:18

Ahoj, no nejradši bych chodila s pytlem na hlavě…pleť jsem měla vžycky citlivou, ale teď potvora mi dává zabrat vypadám jak opařená :zed:…no v přechodu být nemůžu, tak nevim. Včera jsem se tady dočetla o jarišové vodě na citlivou plet, dnes si jdu vyzvednout, tak snad to pomůže. S tou váhou mě napadá, jestli nejsme zavodněné třeba?… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
25.3.15 09:43

@kate333 co je to ta jarišova voda???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.3.15 09:52

Mají ji v lekárně a je v tom borová voda - je vhodná pro citlivou pleť, pro zklidnění zarudlé pokožky…na tomto odkazu je toho psané více se mrkni :) http://www.krasojizda.cz/…v%C3%A1.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
25.3.15 10:15

@kate333 super, díky…hned si pro ní taky skočím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.3.15 15:16

@kate333 ahoj, tak jak zabírá voda? Je to fakt zázračná voda :mrgreen: no s tou vodou je to dost možné, jinak fakt nevím už chci aby me to přešlo a zase mi bylo fajn a mela hlavně tu energii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.3.15 08:30

Ahoj,
zatím dobrý, neosypala jsem se takže spokojenost :)…pleť už taky nemám tak suchou, ale za to vděčím staré dobré induloně a infadolanu :lol:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí