Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj děvčata,
mám poslední dobou problém s pletí a váhou. Co se týče pleti je suchá, začervenalá až opruzená, svědí mě občas i pne a pálí - pouze obličej. Do toho si přijdu nějaká celá opuchlá, váha mi hlásí o dost více kg než jsem měla a to jím pořád stejně, řekla bych, že dokonce i míň na míry mám taky stejně nevim co se se mnou děje, že by mě tak zasáhl ten příchod jara
??… Pokud máte někdo podobné „symptomy“ budu vděčná za rady.
Mějte krásný den.
K.
@kate333 ahoj jsem na tom stejně, cítím se jak balon porad jako bych najednou pribrala 10kg, váha ukazuje o par kg víc, a jim taky porad stejně, akorát se teda nemůžu k ničemu dokopat porad bych jenom spala prostě, jakákoliv aktivita me zničí
a o pleti ani nemluvim, ale s tou bojuji už dyl ![]()
Ahoj, no nejradši bych chodila s pytlem na hlavě…pleť jsem měla vžycky citlivou, ale teď potvora mi dává zabrat vypadám jak opařená
…no v přechodu být nemůžu, tak nevim. Včera jsem se tady dočetla o jarišové vodě na citlivou plet, dnes si jdu vyzvednout, tak snad to pomůže. S tou váhou mě napadá, jestli nejsme zavodněné třeba?… ![]()
Mají ji v lekárně a je v tom borová voda - je vhodná pro citlivou pleť, pro zklidnění zarudlé pokožky…na tomto odkazu je toho psané více se mrkni
http://www.krasojizda.cz/…v%C3%A1.html
@kate333 ahoj, tak jak zabírá voda? Je to fakt zázračná voda
no s tou vodou je to dost možné, jinak fakt nevím už chci aby me to přešlo a zase mi bylo fajn a mela hlavně tu energii ![]()
Ahoj,
zatím dobrý, neosypala jsem se takže spokojenost
…pleť už taky nemám tak suchou, ale za to vděčím staré dobré induloně a infadolanu
..