Kam na výlet do Liberce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56278
25.7.23 08:37
@Sára 1 píše:
Já mám prave pocit, jestli Funpark a Lunapark není spíš pro menší - nevím, jestli by to me 11lete dítě bavilo.
A co podle tebe je v Liberci a okolí lepší než tato komerce? My výše uvedenou zábavu zase tak často neprovozujeme.

Cas od casu to neni na skodu. My mame taky radi prirodu :mrgreen:, ale decka obcas nepohrdly ani touto komercni zabavou :) Byli jsme v babylonu dvakrat, vzdycky jsem vzala ubytovaci balicek se zabavou, pak jsou v cene vsechny vstupy, bazen neomezene, zoo, snidane, vecere, nejake kosmeticke procedury, listky do kina. Je treba pocitat s tim, ze je to trosku cirkus :mrgreen: a bludiste. Ale zase nemusis resit pocasi.
Deti mely v tu dobu 12 a 9 let, vyblbly se vsude. Ve funparku je fotbalove hristatko na kopani, takze se tam daji odlozit i ti starsi :mrgreen: Jedine co, tak se starsimi spis volit iqlandii. Iq park je spis pro skolkova prtata :)
K tomu jsme dali jeste Jested a prochazku po meste s cilem v Black mountain :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5069
25.7.23 09:16
@Russet píše:
Lanovka na Ještěd nejezdí. Před 2 roky tam spadla kabina a zařval jeden strojvůdce.

Jezdi sedackova, kousek se nahoru dojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
25.7.23 18:22

@Svistice Díky za tipy. Něco vybereme, ale podle počasí. A podle toho, co budeme dělat předtím. Ať to trošku prostridame. Zatím to teda vypadá na zoo. Ještě záleží na počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.