Kam na výlet do Liberce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.8.22 20:15

Liberec výlet

Dobrý den, jedeme zítra přes Liberec, tak nás napadlo udělat si tam zastávku s dětmi - 4 roky a 8 let, koukala jsem, že využití je tam hodně a teď nevíme z čeho vybrat poradíte prosím?
Našla jsem aquapark, iq park, iqlandia, funpark, lunapark… také jsem našla nějaké laser pistole, ale nevím, jestli je to vhodné i pro čtyřletého. Bohužel máme jen jeden den, tak nevím, co je nejlepší a bude děti nejvíce bavit, děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
16.8.22 20:17
@Anonymní píše:
Dobrý den, jedeme zítra přes Liberec, tak nás napadlo udělat si tam zastávku s dětmi - 4 roky a 8 let, koukala jsem, že využití je tam hodně a teď nevíme z čeho vybrat poradíte prosím?
Našla jsem aquapark, iq park, iqlandia, funpark, lunapark… také jsem našla nějaké laser pistole, ale nevím, jestli je to vhodné i pro čtyřletého. Bohužel máme jen jeden den, tak nevím, co je nejlepší a bude děti nejvíce bavit, děkuji za odpovědi

Jak snasite vedro? První mě napadla zoo. Rozhodně bych navštívila IQ landii a když vam zbyde čas tak prebehnete naproti do Babylonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
16.8.22 20:20
@Bubla Bůčková píše:

Zoo, Ještěd (pěšky celé nebo nahoru na skalku sedačkovou a dojít).
A pro tuhle věkovou kategorii IQ Park (IQ landia je pro větší), Dinopark.
Podle toho, čemu dáváte přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
16.8.22 20:21

Pistole pro takhle malé děti ne
IQ park, lunapark, to by šlo, IQ landia je pro starší.
Zoo, vedle zoo je venkovní dětský koutek v lidových sadech
Nebo na Ještěd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
16.8.22 20:24
@Anonymní píše:

já doporučuju funpark nebo iq park, jsou vhodnější pro tahle malé děti než iqlandia.
Lunapark je plácek s atrakcemi, je tam neomezený autodrom, motokáry, hřiště - ale lepší mi přijde funpak. Je to loni nově otevřené a moc hezké.
Aquapark taky super.
Lasergame tam nějaká je, ale myslím, že je spíš pro dospělé, popř. větší děti.
Jestli budete jen jeden den, tak bych si naplánovala tak max dvě věci. Jinak té zábavy je tam fakt mraky. Vyplatí se ubytovat se přímo v babylonu a koupit si rodinný balíček, kde máš veškerou tuhle zábavu v ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
16.8.22 20:30

Zoo a Dinopark.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22824
16.8.22 20:36

A nebo park Horka, je tam spící obr ;) ale není to přímo v Liberci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22824
16.8.22 20:38

Mrkni se ještě sem na Výlety - recenze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.8.22 20:49

Pro tak malého Dinopark. Z výletu na Ještěd asi nadšený nebude. Se synem jsme v IQ parku byli víckrát, jednou ve 4 a pak v 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
16.8.22 20:51

My jeli cíleně do IQ Parku. Určitě se jim to bude líbit, ale bývá tam narváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
16.8.22 20:53

Určitě zoo, tu v Liberci milujeme. A docela hezká je i cesta tramvají z Liberce do Jablonce, my jsme z Prahy, kde jezdíme tramvají denně, a přesto to pro nás byl zážitek :) ale má být vedro, takže by to asi nebylo úplně příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30395
16.8.22 21:11
@Anonymní píše:

V komplexu Babylon je nově otevřený lunapark - ne ten starý, co tam je už roky, ale úplně nový, obrovský a úžasný. Pro čtyřletého i osmiletého nádhera. A nebude tam vedro. Jo - musíte tam mít ponožky, ale případně si je tam koupíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20175
16.8.22 21:15

My byli minulý čtvrtek v IQ Landia máme 7 a 14 chtěli sme s mladším do Iq Parku, ale časově bychom obě nestihli, loni sme byli v Dino parku a moc super tak doporučuju v té IQ Landii si to i mladší užil je tam i herna s legem aj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
16.8.22 21:19

Sla bych spis nekam ven a pak se vykoupat.

Takze za me ZOO/Jested/Ekopark (v tom jsme tedy zatim nebyli, mela jsem v planu v cervenci, ale byla zima a dest). Vykoupat bych se jela nekam do prirody, treba Kristyna, Bedrichov, na Babylon bych se v takhle hezkem pocasi vykaslala, my tam teda byli ten mesic zpet a nevim…mam z toho rozpacity dojmy…rozhodne tam znovu spechat nebudu.

Pokud neco vnitrniho, tak za me IQ Park.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.8.22 21:42
@JednaPrazacka píše:
Sla bych spis nekam ven a pak se vykoupat.

Takze za me ZOO/Jested/Ekopark (v tom jsme tedy zatim nebyli, mela jsem v planu v cervenci, ale byla zima a dest). Vykoupat bych se jela nekam do prirody, treba Kristyna, Bedrichov, na Babylon bych se v takhle hezkem pocasi vykaslala, my tam teda byli ten mesic zpet a nevim…mam z toho rozpacity dojmy…rozhodne tam znovu spechat nebudu.

Pokud neco vnitrniho, tak za me IQ Park.

Ekopark je fajn. Děti se plácají v blátivé kuchyni a rodiče mohou z výšky pozorovat. Čtyřleťáka asi ještě ne, ale chvilku jsem se tam kochala, když hlídal tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.