Libeznice u Prahy s batoletem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
712
25.8.23 11:31

Libeznice u Prahy s batoletem

Zdravim, mohl by mi někdo doporučit co podniknout s 1,5 starým batoletem v Líbeznicích? Starší dcera jde s taťkou do dětského divadla a já potřebuji plán pro mladší dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10242
25.8.23 12:23

Ahoj,
chvíli můžete být na prostranství před divadlem, je tam fontána, umění v podobě dvou dutých hlav, pak můžete popojít do bistra Statek (ale je fakt, že tam si spíš ty můžeš dát dobrou kávu, zákusek, co tam bude dělat dítě nevím) nebo do zahradnictví s kavárnou, procházka do Pony parku… Už si nějak nevybavuji, co takhle maličké dítě zajímá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
25.8.23 13:39

@Premek_Orac
Díky za odpověď. Takhle malé dítě baví všechno co dělat nemůže :roll: nicméně na zítřek mi mobil ukazej déšť, což moje moznosti ještě více stenčuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
25.8.23 13:51

@bobda Teď si vybavuji, že popis co dítě v tomhle věku baví, je naprosto přesný :-).
Možná tedy v hnusném počasí zajet autem do OC Letňany… nebo se tam nechat vysadit a pak nabrat. To je kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3872
25.8.23 14:33

Je tam pěkná procházka do mesic a v mesicich hezky park. Ale jestli má pršet, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
25.8.23 22:47

V Libeznicich je takovy menší skatepark/hriste pro větší děti, zda je tam něco pro batolata si teď úplně nevybavuji, je už to delší dobu, co jsem tam byla :think: a proč nejdete do toho dětského divadla taky a rozdelujete se? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
26.8.23 07:46

@Semtex
Mám tam sraz se ségrou a chtěla jsem s ní něco podniknout. Ale @Premek_Orac mi doporučil OC Letňany a já zjistila, že je tam od včerejška otevřená Mega hernička Horse club :dance: tak o program máme postaráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.