Licence plavání kojenců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
592
11.11.12 21:17

Licence plavání kojenců

Chtěla bych se zeptat, máte někdo tuto licenci - tj. rekvalifikační kurz? Mám dvě malé děti, s oběma chodím již od 3-měsíců plavat, moc mě to baví, tak jsem přemýšlela, že bych si udělala na to kurz. Resp. mě zaujal inzerát že shání instruktorku plavání s dětmi. Moc by mě to bavilo, a říkám si že při mateřské chodit třeba 2×týdně vyučovat by bylo fajn jako přivýdělek. Děláte to někdo? Co to obnáší, dá se s tím něco vydělat, kde jste byly na kurzu? Problém u mě bude asi ta cena, koukala jsem že rozsah je okolo 150 hodin a stojí to tak 15-20 tis…Říkám si, jestli má cenu si na to půjčit např. od rodičů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
241
11.11.12 22:13

Ahoj, také jsem o tom přemýšlela ale nakonec u mne zvítězilo něco jiného. Kamarádka si kurz udělala doplňuje nějaké hodiny v bazénu (plavání dětí od 6 měsíců do 3 let a chodí i do domácností a plave ve vaně s miminky od chvíle co se jim zahojí pupíček. Lekce stojí 250 kč + si účtuje asi 7kč za kilometr, má plno myslím že říkala že momentálně dojíždí za 28 miminky. Je pravda že jsme jí všechny dělali reklamu a hodně jí doporučujeme mezi kamarádky. Určitě je to skvělá věc a sama musíš zvážit své možnosti. Určitě držím palečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí