Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dávala jsem dětem tyto tinktury běžně, zrovna lichořeřišnici mám hodně ráda. Můžeš zalít horkou vodou a alkohol se odpaří. Co je dobré na akutní nakopnutí imunity, jsou grepové kapky. Např. Citrovital a ten je bez alkoholu.
@Aries6 super, děkuji za tip. Mrknu na ty grepové, o těch jsem ještě neslyšela. A kolik kapek té lichořky jste dávala dětem a kolikrát denně?
@Anonymní píše: Více
Podle návodu. Tam to bývá co kilo hmotnosti, co kapka a rozdělit do 2-3 dávek denně, myslím.
Prosím tě a co je na tomto tak citlivé, že máš anonym?
@Aries6 píše: Více
tady už bude pod anonymem i dotaz, mám si zítra vzít růžové nebo oranžové tričko ![]()
Tak nevím, zda je to takový zázrak, ale synovi najednou “nic” není! Ráno se probudil, unudlanej, celou noc kašlal, měl teplotu. Vypadal chudinka hrozně, probudil se s brekem. Po dvou dávkách lichořeřišnice najednou začal běhat, pít, jíst a bez teploty.. a je zase ve stavu jako když je zdravý, jen má tedy stále tu rýmu.
@Anonymní píše: Více
Ja mam s bylinkama je dobre zkusenosti. Takze věřím. Ale určitě jeste chvilku dávej.
Super. Určitě budu. Dávala jsem mu dva dny ještě Echinaceu, ale tu vždy jen krátce na nakopnutí. A něco na rýmu náhodou neznáte? Často má zadní a pak něco propukne
Ahojky, mám doma klasickou lichořeřišnici tinkturu v alkoholu. Ale syn má šílenou rýmu, je zahleněný a kašle.. klasická školkovka.
Prosím, mohu mu dát nouzově tuto lichoř.? Zítra seženu bezlihovou.. kolik kapek mohu dát? Děkuji