Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Máte někdo? Jste spokojení? Zvažovala jsem, že bych je koupila. Mockrát si je na sebe asi nevezme. Holínky má akorát ve školce.
@Sára 1 Ahoj, dovolím si se zaháčkovat
Také bych je chtěla koupit
Úzké a tvrdé podrážky. Skoro všechny dětské boty jsou nevyhovující. Koupila jsem jinde taky zateplené a nakonec víc chodí bez vložky, potila by se mu v tom noha.
Holky a ty jejich věci do deště? Dnes se tam chystám, ale u nás je to vždy dost desné kvůli lidem, tak jestli to ma smysl. Koukala jsem, ze mají nepromokave věci ve velikosti akorát na moje 13 měsíční skvrne. Zkousela jste některá?
@Tichošlápek píše:
Holky a ty jejich věci do deště? Dnes se tam chystám, ale u nás je to vždy dost desné kvůli lidem, tak jestli to ma smysl. Koukala jsem, ze mají nepromokave věci ve velikosti akorát na moje 13 měsíční skvrne. Zkousela jste některá?
Loni jsem koupila bundu. Měl ji na sobě cca 5×. Je to takové neprodyšné. Urcitě to letos kupovat nebudu, bunda mu ještě je. Koupila jsem raději softshellové a když bude zmáčený, půjde domů.
Jedna známá mluvila o Tchibu, že to má kvalitnější, ale dražší. Nevím. Sama bych se v tom hrozně potila.
@Russet pfff tak přesne toho jsem se bála. No kdyžtak mu vezmu aspoň ty natahovaci kalhoty (on chvíli jde a chvíli leze, tam by softshell nepřežil) ![]()
@Tichošlápek píše:
jsem spokojena s kalhotami, ale davam a nechavam je ve skolce. Jinak mam radeji tchibo
@Tichošlápek Já to klukům kupuju a naprostá spokojenost. Nepřijde mi, že by se v tom extra potili, naopak to neprofoukne. Často to nosí, i když neprší. Bunda s teplou mikinou se dá nosit i v mírnější zimě. A ty laclové kalhoty vydrží i několik sezón, rostou s dítětem, jak se povolují kšandy. Starší to nosil tři sezóny a mladší teď druhou, takže jedna bunda a jedny kalhoty už pátým rokem.
@Tichošlápek koupila jsem synovi soupravu, ta mi přišla lepší, kalhoty nechávám pořád ve školce i v zimě.
@Tichošlápek píše:
@Russet pfff tak přesne toho jsem se bála. No kdyžtak mu vezmu aspoň ty natahovaci kalhoty (on chvíli jde a chvíli leze, tam by softshell nepřežil)
No, je to jestě miminko
Ja to koupila až na dvouleťaka, ale vzala jsem větší. Tolik toho v dešti nenachodil. Zato teď je jak prasátko Pepina a má rad skákání v blátivých kalužích…;-)
@Tichošlápek Koupila jsem malému do školky a taky spokojenost. Je to sice neprodyšné, ale nějak extra se v tom nepotí. Spokojenost.
Moje taky mela ty veci do deste a uplne v poho. Za ty prachy i kdyz to ma parkrat je to ok. Boty bych nekoupila vsechny jsou hrozne tvrde
@Tichošlápek píše:
Pogumovane soupravy maji obe moje deti. Na vysedavani na mokrem pisku a prochazku do mokrá a hrozícího deste ideální. Nektere maminky si ale stezuji, ze se jim v ton dite piti. Ja tento problém nezaznamenala.
Mlade ma ty pogumovane veci a super. Na zahrade se mi porad v necem hrabe a rika, ze ke krtek, talze ho mokra hlina snad laka. Ma uz druhe kalhoty s laclem a super, vcera jsem mu je navlikla, jedou od minuleho podzimu, jaro a ted jeste podzim. Bundu ma taky, ale spis do velkeho vetru. Ta je opravdu neprodysna