Kolik párů bačkůrek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
788
3.9.17 09:40

Kolik párů bačkůrek?

Ahoj, zajímá mě, jak to máte vy u předškolních dětí s přezuvkami na různé aktivity. Syn má teď možnost chodit na víc aktivit s dětmi než loni, včetně cvičení. Pak také chodí občas do školky, k oboum prarodičům atd. Loni jsem to nějak pytlíkovala, pořád jsem různě přezůvky zapomínala, no prostě děs. Letos vůbec nevím, jak udržet nějakou úroveň kvality bot a přitom se nezruinovat finančně. Jedeme v barefoot, lehce kompromisně, potřebuje lehké vedení nohy kvůli kotníkům. Za boty na ven dávám nehorázné peníze, noha mu teď za sezónu vyrostla nárazově o tři velikosti, hrůza. Na ven má jedny celoročky a jedny kožené sandále. U jedněch prarodičů má stabilně celkem drahé bačkory, protože tam chodí celkem často a bez nich by byl jako prase, kdybych je zapomněla. Jenže pak je tu školka, tam chci koupit taky kvalitní dražší, protože v nich bude trávit dost času (a pokud nebude nemocný, tak tam budou také zůstávat, protože táta by je doma zapomněl). No a potom jsou tu další kroužky v týdnu i přes víkend, to budou další bačkory??? (když si je obuje párkrát - protože určitě zase bude pořád nemocný?). A tytéž nosit k druhým prarodičům a doufat, že je nezapomenu. A pak cvičení - nějaké sportovní boty? (loni jak začal do školky, tak tam několik měsíců ani nebyl kvůli nemocem). Doma žádné bačkory nevedeme, chodí v protiskluzových ponožkách. Chtěla jsem vydrbat sandály na ven, že je bude mít dovnitř, ale ještě je pořád nosí venku, když je teplo, jsou fajn, nepotí se v nich noha. A na cvičení jsem myslela, že dám boty z odrážedla, ale jsou dost tvrdé a neohebné. Nevím, jak to udělat. Teď čekám na rodičák, abych koupila několikery boty na zimu, až je naskladní, protože barefoot bývají rychle pryč (každou zimu roste také přes dvě velikosti, ach jo.) Určitě budete mít nápad, jak to všechno zjednodušit? (protiskluzové ponožky jinam než doma raději ne, pak se blbě perou a nemáme jich tolik na střídání). Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5063
3.9.17 09:45

Podle mě z toho děláš zbytečně guláš. Jedny bačkory ve školce, jedny v batůžku na kroužky. Jedny má u prarodičů a k druhým prarodičům vem ty, co má na kroužky. Není na tom nic složitého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
3.9.17 09:46

@bibi2233 Ja bych nechavala backurky jen ve skolce, na jine aktivity vcetne babicek bych je balila k diteti. A tatinek by rychle prestal zapominat, kdyz by videl vycisleni samostatnych backorek na vsechny aktivity. A kam to jde bych davala ty protiskluzove ponozky, mne se perou uplne normalne a jejich cena je v porovnani s bareboot botkami vyrazne nizsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
@AstraG píše:
Podle mě z toho děláš zbytečně guláš. Jedny bačkory ve školce, jedny v batůžku na kroužky. Jedny má u prarodičů a k druhým prarodičům vem ty, co má na kroužky. Není na tom nic složitého. Na takový sloh kvůli bačkorám, se dá narazit jenom na emimi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219

Decka maji do skolky papuce. Na krouzky tenisky nebo cvicky. Podle toho jestli je krouzek venku behaji nebo v sale.
Mi se ted vsechny decka nahlasili na fotbal. Maji do Vanoc zkusebne jestli je to bude bavit. Jestli jo, tak budeme kupovat jeste aj kopacky i holkam :). :srdce:
Doma my moc papuce nenosime. V rijnu se zacne topit, bude vyhrata podlaha, to uz ani ja nedam papuce na nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
3.9.17 09:49

Jedny ve školce (škole) a jedny doma. Když potřebujou, vezmou si je do batůžku. Kupujeme úplně normální klasické befado, teď jsem kupovala všechny čtvery a stačilo mi to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
3.9.17 09:52

Ja tedy nevim, nikdy jsem o tom nejak nepremyslela, ale moje dite ma jen jedny backory ve skolce a nikde jinde nam nikde nejak nechyběly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.9.17 10:00
@srpen89 píše:
Ja tedy nevim, nikdy jsem o tom nejak nepremyslela, ale moje dite ma jen jedny backory ve skolce a nikde jinde nam nikde nejak nechyběly :)

moje taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 10:00

Kolik, že to má to předškolní, často nemocné dítě kroužků???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
3.9.17 10:03

Do školky bych dala bačkory, které tam zůstávají, na kroužky a k druhé babičce pořídila jedny obyč bačkory, tam je má na sobě chvilku a prostě je nosila s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
3.9.17 10:04

Díky :-) Já to právě řeším proto, že jedny ty bačkory stojí skoro 650 plus pošta, což si člověk dost rozmyslí, kolik jich koupí. Loni jsem kupovala i v ccc ty levné tvrdé, ale mám zkušenost, že jak to nemá takovou tu úplně kulatou špičku s dostatkem prostoru, tak začnou synovi hrozně zarůstat nehty na palcích. Ještě měl Fare, ale ty jsou zase hrozně vysoké v nártu. A navíc dneska mě manžel sprdnul, že tam kam chodí s malým na různý akce, tak všichni mají bačkory a malej má jen ponožky, tak jsem začala panikařit, kde je mám jako vzít, když je ani doma nenosí. Proto ten dlouhý výplod jen o bačkorách. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
3.9.17 10:08

@Paralenka červená To většinou nejsou kroužky doslova, to jsou různé aktivity, kam se chodí mezi děti i s rodičema, které máme i v rámci našich vlastních zájmů a setkávání se známými. Teď se vyrojilo dost možností, ale samozřejmě se nebudeme účastnit všeho, ale když bude chuť a čas a budeme zdraví, tak bychom rádi někam zašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
3.9.17 10:21

@bibi2233 pokud jich nechcete kupovat x, tak holt se naučíte je přenášet, jiné řešení není :nevim: Nebo vybrat ty situace, kdy má bačkory na noze chvíli a na to mu koupit nějaké obyč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
3.9.17 10:23

Máš facebook? Doporučuju skupinu Barefoot nejen pro děti ;) za prvé je tam spousta BF rodičů a za druhé je tam bazárek, kde se dají botky i nové koupit levněji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
3.9.17 10:32

@bibi2233 Ušila bych látkové capáče, případně koupila na fleru, je to alternativa ke koženým a stojí pár kaček, ty nandala k prarodičum, případně na kroužky a k prarodičům koupila jedny, které by se přenášely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková