Pevné bačkůrky do školky?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7323
22.8.17 22:32

Pevné bačkůrky do školky?

Holky, mám dotaz. Jaké přezůvky mají vaše děti ve školce? Dcera teď nastupuje do školky a já jí chci na přezutí dát kožený capáčky. Jenže nevím, jestli je tam může mít, kamarádka mi říkala, že u nich je děti mít nesmí. Ve školce se poptám, ale jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6942
22.8.17 22:34

U nás v pohodě, ale máme „lesní“ školku. V klasické to asi jen tak neprojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
22.8.17 22:34

@Pomka Pokud by si je dítko zvládlo samo obout, tak by to nikdo neřešil, dokonce jsem si všimla, že tam občas někdo měl i croksy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
22.8.17 22:37

Sandálky byly povolené, syn je nosil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
22.8.17 22:39

U nás ve školce nosí děti často sandálky, co měly přes léto. Já jsem kupovala sandálkové bačkůrky Renbut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
22.8.17 22:41
@Pomka píše:
Holky, mám dotaz. Jaké přezůvky mají vaše děti ve školce? Dcera teď nastupuje do školky a já jí chci na přezutí dát kožený capáčky. Jenže nevím, jestli je tam může mít, kamarádka mi říkala, že u nich je děti mít nesmí. Ve školce se poptám, ale jak to máte vy?

Zkus barefoot Tikki anebo BEDA barefoot bačkůrky, případně pro užší nohu Pathik shoes bačkůrky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.8.17 22:41

Nevím jak to je, ale prý podle předpisů by dítě mělo mít pevnou obuv. Jenže já klasické pevné bačkory dát nechci :? No uvidím, co mi řekne učitelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
22.8.17 22:43

@Pomka Nějak nemám pocit, že by něco takového v předpisech bylo… resp. tam bude problém volná pata, ale to capáky nemají, tedy případný „předpis“ splňují, z jeho hlediska se jedná o pevnou obuv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
22.8.17 22:43

Máme klasickou školku, dcera má klasické papučky, ale do třídy chodí s klučíkem, který má místo přezůvek capáčky. :-) Mě by ani nenapadlo, že by to mohl být problém… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
22.8.17 22:44

U male ve skolce by melo dite mit nozku pevnou ( zadne pantofle ) a zakryte prsty :)

• Citovat
  • Upravit
101531
22.8.17 22:44
@shadowbabe píše:
U male ve skolce by melo dite mit nozku pevnou ( zadne pantofle ) a zakryte prsty :)

Což všechno capáčky splnují :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.8.17 22:46

Ve skolce jeste klasicke papuce.
Az pak od prvni tridy diskutujeme, ze takove uz slecna nechce nosit, ze chce balerinkove tenisky.
Co maji povolene ve skolce nevim, tam maji moje decka zatim klasiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.8.17 22:48
@Evulina píše:
Zkus barefoot Tikki anebo BEDA barefoot bačkůrky, případně pro užší nohu Pathik shoes bačkůrky

Děkuju za tipy. Už jsem na nějaké přímo barefoot bačkůrky koukala, jenže si je teď nemůžu dovolit finančně. Snad někdy později, momentálně máme právě ty capáčky. Koukala jsem na ty Tikki a píšou, že nedoporučují dětem s valgózními kotníky, což mě překvapuje, vždyť se takovým dětem právě tyto botky doporučují 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
22.8.17 22:48

Tak u nas ve skolce croksy jsou zasadne odmitane, detem to nici nohy. U nas jsou vyzadovane klasicke backurky, ktere se snadno nasadi, i ditko samo nejlepe. Nebude se male v kozenych potit nozka? nevim ktere mas kontretne na mysli, ale jak slysim kozene, tak me vzdy napadne, ze se bude potit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.8.17 22:49

No hlavne neco co si sama obuje a obslouzi se sama.

Příspěvek upraven 22.08.17 v 22:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková