Capiky, taptapi nebo afelo

36
26.7.17 13:55

capiky, taptapi nebo afelo

Ahoj maminy. Chci synovi koupit na doma capacky. Četla jsem několik článků a diskuzí a většina mela názor, bud na boso nebo capacky. Pro lepsi rust nozicky. Máme plovoucí podlahy, tak na boso, má pak studený nožičky. Mate zkušenosti s capacky Capiky, Taptapi nebo Afelo? :) :srdce:
Malýmu bude 16m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marie432875
26.7.17 13:58

Mela jsem pro syna capiki, byly bezva. Ale je to fakt jen kůže, žádná podesev, takže opravdu jen na doma nebo treba na trávu, ale určitě ne na beton atd

• Citovat
  • Upravit
36
26.7.17 14:01

Tak já bych je chtěla jen na doma, místo bačkůrek. Na ven bych dala klasické boty (pokud se mi ten můj brouček konečně rozchodi) :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
26.7.17 14:31

@Deni88 mám zkušonosti s Afelo a Capiky. Capiki jsou širší, Afelo na úzkou nožku. Jinak oboje je super, dcera nosí na doma, na kroužky atp. Dceři je již 3,5 roku a stále je kupujeme, jsou super! Jestli můžeš, raději vyzkoušej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.7.17 14:51

Děkuji. Pokusim se podívat, zda je prodávají nekde v plzni. Já je našla na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
18.8.17 09:31

Máme capáčky Capiky a po dvou dnech nošení má malá náběh na puchýře na patě… :roll: Vzadu u paty se krčí ta kůže a to ji vadí. Velikost sedí dobře. :nevim: Má někdo stejnou zkušenost? Byla jsem z capáčků nadšená, ale teď mám chuť se vrátit k pevným sandálkům na doma, jako jsem kupovala starší dceři. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
18.8.17 10:24

Syn taky nosil capiki a uplne v pohodě…asi dcerce proste nesedí střih/tvar…to se stane i u jiných papucek… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36
18.8.17 10:43

A to mela capacky na boso nebo s ponožkou? Jestli nemela špatně ponozku. Ale každýmu vyhovuje něco jiného. Já chci malýmu kupovat na podzim, tak snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6928
18.8.17 11:17

Ahoj, také máme Capiki, dcera je nosí hlavně bez ponožek a vše v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.8.17 11:20

A ty capiky objednáváte přes Net? Nebo je kupujete někde v obchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6928
18.8.17 11:29
@Deni88 píše:
A ty capiky objednáváte přes Net? Nebo je kupujete někde v obchodě?

Já přes net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
18.8.17 11:31

@Deni88
S ponožkou… On je tam i dost tvrdý ten spoj, jak je to sešité, jako to bych měla puchýř i já, natož taková měkká dětská nožka. Nějak to nechápu. 8o
Objednala jsem na capiky.cz. Možná by byly bývaly lepší capáčky Nolen, ty mají tu patu jinak řešenou, i když na fotce taky nevidím dovnitř, jak je tam ten spoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
18.8.17 11:51

Máme capiki, taptapi i afelo, volím vždy větší velikost, protože moje děti potřebují mít v obuvi prostor. Capáčky taptapi mají zdvojenou podrážku, takže vnitřek capáčku je o kousek menší. Velikost volím tak, že děti nechám co nejvíce běhat (ideálně celý den na nohou) a pak jim večer obkreslím chodidla na karton a vystřihnutý změřím. Pozor právě na paty, mrňouskové je mají měkké a nesešlapané, takže nožka vypadá menší než ve skutečnosti je.

Příspěvek upraven 18.08.17 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
18.8.17 11:57

@Marťule2005
U nás to velikostí není, malá bude mít 14 měsíců, prvně jsem koupila velikost 12-18m, to má obrovské, takže jsem ještě dokupovala 6-12m, u té paty jí to vadí u obou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
18.8.17 16:34

@hehehe aha, tak to vám opravdu nesedí styl capáčků :-( To by chtělo nějaké sešité zvenku. Kupuju vždycky v eshopu capiki.cz
Jiné capáčky ještě prodává paní v Botatexu v Ostravě http://www.boty-detske.cz/ tam mají Fiorino, bobux a další a určitě vám pošlou fotku, jak vypadá capka vevnitř, když jim napíšete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková