Lindex oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ty jo, fakt citlivy prispevek.
Cas od casu maj 20% dolu, coz pak body vychazi na 230 Kc, muminci draz. Ve vyprodejich v eshopu se nakoupit da, ale spis na uplne mimina. Vyprodeje na prodejne jsou fajn, treba kombinezy na sklonku zimy. Body tam byvaj malo, ale asi zalezi na prodejne, tady na Morave je to bida.
Doporucuju skupinu na FB Lindex baby bazar, tam prodavaj holky veci v hezkem stavu. Obcas za bazarovou cenu, stare vzory za silenou cenu. Koukni taky na vinted.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč anonym?
Normálně sleduj a odebírej e-shop, chodí smsky o slevách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mě, kde je nejlepší nakupovat oblečení Lindex pro mimča v akci..
Jestli na stránkách lindex a nebo přímo v obchodě.
A kdy vychytat třeba akce, kdy jedno body výjde na 150,–? Dekuji
Anonym z jakého důvodu? ![]()
Někdy mají akci i 25%. Ale to je někdy v listopadu nebo někdy před létem. 20% mají častěji. Jinak je jedno zda kamenný obchod či eshop.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mě, kde je nejlepší nakupovat oblečení Lindex pro mimča v akci..
Anonyme, to je hodně důvěrná informace, že chceš nakupovat na Lindexu ![]()
Jinak ke tvému dorazu, musíš to sledovat, sleva ti do klína sama nespadne. Nejlépe, když mají slevu 25 % a k tomu u některých produktů akci 3 za 2. Pak se u bodýček dostaneš na 150 Kč. Někdy taky za tu cenu vyprodávají poslední kusy v pár velikostech, které se jim neprodaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, proč tu každou se*e, když si někdo zaškrtne anonym?
Mi je to třeba úplně buřt 🤷🏻♀️
- Citovat
- Upravit
@shadowbabe píše:
Holky, proč tu každou se*e, když si někdo zaškrtne anonym?Mi je to třeba úplně buřt 🤷🏻♀️
hele mě to bylo také fuk. Ale až do doby, kdy jsem založila poměrně intimní téma a nějaká agilní uživatelka měla potřebu mě udat adminům a ti jí samozřejmě vyhověli. Bez upozornění nick zveřejnili. A když jsem se ozvala, tak to adminy nezajímalo. Takže od té doby u každého podobného „intimního“ dotazu píšu uživatelkám ať napíšou co je na tom intimního. Ale nepráskám, jak některé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit