Co vidíte na Lindex oblečkách?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co vidíte na Lindex oblečkách?
Zajímalo by mě, co vidíte na oblečkám Lindex pro miminko?🤔 Jsou docela poměrně dost drahé a za takovou cenu v Pepcu toho koupím mraky..
Jestli je to dneska fakt trend mít takové oblečky nebo jestli je to fakt tak super..
No ale teď k věci😁
Upřímně jsem teda neodolala a zkusila objednat jedno Body a jedno Pyžamko..
Za mě rostoucí body fakt super!👍 Klidně koupím znovu, ale pyžamko hrozný propadák👎
Po jednom vyprání se to tak divně opralo okolo toho zipu, asi 2× na sobě a udělalo se oko v rozkroku a nemluvim když to měl oblečené ten zip se tak všelijak divně kroutil a nožička při oblékání nešla ani zandat🤐
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proč anonymní? ![]()
Nakupuju v Pepcu, v Tescu, v Kiku - miminko rychle roste, tak se mi zdá zbytečné utrácet za drahé značkové hadry. To radši koupím kvalitní boty, ale bodýčka jsou spotřební zboží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vetsinou kupuju taky Lidl, Tesco a nebo z druhe ruky. Z Lindexu par kousku mam a naopak jsem nejspokojenejsi s pyzamkama. Je to 100% bavlna a je super ze je to na zip odshora az dolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, co vidíte na oblečkám Lindex pro miminko?🤔 Jsou docela poměrně dost drahé a za takovou cenu v Pepcu toho koupím mraky..
Jestli je to dneska fakt trend mít takové oblečky nebo jestli je to fakt tak super..
No ale teď k věci😁Upřímně jsem teda neodolala a zkusila objednat jedno Body a jedno Pyžamko..
Za mě rostoucí body fakt super!👍 Klidně koupím znovu, ale pyžamko hrozný propadák👎
Po jednom vyprání se to tak divně opralo okolo toho zipu, asi 2× na sobě a udělalo se oko v rozkroku a nemluvim když to měl oblečené ten zip se tak všelijak divně kroutil a nožička při oblékání nešla ani zandat🤐
Pár body mám a rostoucí jsou super, ale většinu jsme dostali jako dárky. Neříkám, že občas v Pepcu něco nekoupím, ale raději mám sekáč, dovoz z Anglie. Takže ceny jako Pepco, ale kvalita je úplně někde jinde a ještě je fajn, že se oblečení znovu použije a jeho stav je jako nový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro miminko nakupuji v sekaci - prijde mi plytvani kupovat dalsi oblecky a zamorovat tim svet. ma to na velmi kratky cas a i ten lindex se tam najde
nive kzouju jen veci jako zimni boty, kombinezy..jinak je to vyhazovani penez
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No ale teď k věci😁Upřímně jsem teda neodolala a zkusila objednat jedno Body a jedno Pyžamko..
Tak asi třeba oblečení z bio bavlny s certifikátem. Nemám už sice kojence, ale v Lindexu obleču standardně sebe i dítě. A oblečení vydrží krásně i na další dítě, které následně podarujeme. Pepco smrdí umělinou na pět kilometrů daleko. Levně a kvalitně nakoupíš s malými dětmi třeba na Elvince. Já už mám dítě velké, takže tam toho moc nevyberu, ale pro děti od kojence po školáka mladšího školního věku je to super.
- Citovat
- Upravit
Tak já kupuju Lindex, hm, Reserved, protoze je to lepší materiál. Moje děti jsou na věci z pepca alergické. Se všeho se hned osypou. Takže obléct jim pažemi z pepca, tak nespí celou noc. Ale máme i věci z Kik a Lidlu. Ty jsou taky dobré. Moje kamarádka kupuje jen Lindex, protože chce mít pěkně dítě. To že pak nesmí ani na hřiště a skoro ve třech letech jezdí jen v kočáru, aby se neumazal, je věc druhá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když vychytáš akci, např. 20% slevu plus třeba akci 3 za 2, vyjde tě bodýčko, které stojí 299 Kč, na 160 Kč. Vyplatí se to hlavně u bodýček řekněme od velikosti 74-80, taková bodýčka moje dcera nosila i více než rok. U jiné značky jí bodýčko velikostně rok rozhodně nevydrželo. Další výhoda - z lindex bodýček se mi vždy po druhém vyprání vypraly fleky od příkrmů, na jiných bodýčkách zůstaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lindex jsem neznala, ale kdyz jsem dostala poprve na dite veci po detech kamosky, vsimla jsem si, ze vetsina tech, co zustaly pekne, byly Lindex (nebo Next). A vyhovovalo mi zapinani zavinovacich body pro nejmensi nebo na raminku pro vetsi mimina. Body z Lidlu se kolem krku hrozne vytahalo -az na hrudnicek, ale jine veci, byly docela OK. Takze jsem pak dokupovat (par veci) jen skoro z Lidexu (ikdyz hlavne ve slevach). Preferuju recyklaci obleceni kvuli zivotnimu prostredi, takze pak zas posilam dal (znamym). Noveho kupujeme minimum, hlavne boticky. V Pepcu, Primarku apod. jsem nikdy nebyla, to radsi ten bazarek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to kvalitní bavlna (ano, i v Pepcu mají bavlnu, ale nižší gramáž), je to dobře ušité, vzory jsou obvykle sesazené - např. pruhy na předním a zadním díle na sebe navazují. A často se mi líbí jejich vzory a nápady. Dcera měla mikinu se sovou, které se dala pootevřít křídla a pod každým seděla malá sovička, moc se jí to líbilo. A jejich oblečení vydrží. A ano, je to drahé, nakupuju samozřejmě i jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Utrácet za oblečení má smysl až třeba ve školce, ale jinak netřeba, děti fakt hrozně rychle rostou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji lindex, dobře se to pak prodá, přežijí několik děti a jsou pořád jako nová a hlavně většina je kvalitní, to o hadrech z pepca fakt říct nejde, ty jsou dobré tak na zahradu. Overalovy pyžama jsou skvělý i teď, když má kluk 2,5 pryč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nekupuji Lindex je to drahé
a jen že řeknu že je to jako z Lindexu tak na to já nehraju
ne tohle mi nic neříká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pepco je hrozne sockoidni. Detske peru na sedesat, susim na program bez zehleni a tohle vydrzi jen lindex, aniz by to poskodilo material, barvy.
Pepco jednou vyperu a je to samej zmolek - ve finale to vyjde draz nez ten lindex.
Jo, neco je ulet, jsou zadane vzory, ktere nosene stoji vic nez nove - mam nektere stare vzory bund, za ktere jsem dala i s cepickou patnact stovek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když se mi něco líbí, mám na to, tak to koupím. Značku neřeším. Řeším vzhled, materiál, popřípadě se řídím zkušeností. Pár kousků z Lindexu máme. Jsem s nima spokojená já i syn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit