Marks and Spencer - kazítka?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.2.22 10:03

Marks and Spencer - kazítka?

Ahoj holky, věším zrovna prádlo a už po několikáté se pozastavuji nad flekama na bodýčkách a overalech v oblasti hrudníku z Marks and Spencer. Mám 9 měsíců starou holčičku, tak jsem si do teď říkala, že jsou to asi fleky z jídla. Jenže teď mám v ruce nové body, které měla na sobě jednou jedinkrát a které nebylo zakydane od jídla a i na tom jsou fleky. Mám normálně podezření, že na to oblečení dávají nějaké lepidlo, aby se ta bodycka rychleji opotrebovala a nedala se dědit. Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2801
12.2.22 10:10

Nemáme overaly ani body, ale trika a kalhotky a v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.2.22 10:11

Vyčisti si pračku. Pokud je tam bordel, tak ti zvládne i čistý prádlo ušpinit

• Citovat
  • Upravit
12.2.22 10:12

@Janli jenže je to jen v oblasti hrudníku a vyloženě cakance, jako od jídla. A jen tahle konkrétní značka 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.22 10:14

Přesně takhle to vypadá. Tohle je to nové body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
12.2.22 10:20

Kupuju tam oblečení pro sebe i pro dceru (od narození do 2,5 let) a všechno v pohodě. Vyčisti si pračku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
12.2.22 10:22

Takže to není nějaký barevný flek, ale jakoby mastný flek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.2.22 10:24

Já i děti z markse a spencera màme mraky oblečeni, nikdy jsem s ním neměla problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.2.22 10:28

Není to třeba od bepanthenu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.2.22 10:30

Nebo ještě jinak…jednou nám v pračce odcházely ložiska a dovnitř do pračky kapal normálně olej…co pračka? V jakém je stavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10825
12.2.22 10:33
@Ivanina_ha píše:
Ahoj holky, věším zrovna prádlo a už po několikáté se pozastavuji nad flekama na bodýčkách a overalech v oblasti hrudníku z Marks and Spencer. Mám 9 měsíců starou holčičku, tak jsem si do teď říkala, že jsou to asi fleky z jídla. Jenže teď mám v ruce nové body, které měla na sobě jednou jedinkrát a které nebylo zakydane od jídla a i na tom jsou fleky. Mám normálně podezření, že na to oblečení dávají nějaké lepidlo, aby se ta bodycka rychleji opotrebovala a nedala se dědit. Máte někdo podobnou zkušenost?

Tak pokud to tam nebylo, kdyz jsi ho prala poprve jako nenosene, tak se to proste uspinilo. Bud v kosi od neceho jineho, nebo spinava pracka, tve mastne ruce, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.2.22 10:35

To je pračkou. Taky jsem s tím dost bojovala. Je potřeba jednou za čas něco vyprat na nejvyšší možnou teplotu, pračku pravidelne čistit, světlé prát opravdu čisté jen se světlým a nezapomenout na binec v té gumové blbosti okolo dvířek do bubnu. A taky peru s octem místo aviváže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.22 10:35

@Serpentini je to spíš černý flek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
12.2.22 10:41

Mám taky z M&S mraky oblečení a všechno v pohodě.  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.22 10:41

@Tarinka pračka není nová, to je pravda. Možná je to tím. Zřejmě mají materiál, který je na fleky náchylnější, proto je to jen na jejich oblečení. Díky všem za tipy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat