Marks and Spencer - kazítka?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jsem ráda, že se mě podezření nepotvrdilo. Zřejmě jsem šmudla já ![]()
Díky všem za komentáře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivanina_ha Já pračku jednou za čas čistím tak, že do bubnu hodím dvě kapsle do myčky a zapnu praní na 90 stupňů, potom je jak nová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele a jak konkrétně by se to mělo jako udělat? Jako jak konkrétně dáš do nějakého oblečení něco, co tam bude vytvářet fleky, aby to oblečení splňovalo normy a nebylo to poznat? Protože když to napustíš něčím, co zreaguje v pračce, tak to něco se taky bude rozpouštět na dětské kůži, dráždit ji a to se celkem rychle rozkčikne, naběne na tebe hygiena a máš po kšeftu, žejo.
Když už, tak prostě použiješ nekvalitní látku a řídký steh a ono se začne rozpadat. Nevýhodou je, že v takovém případě málo kdo půjde a koupí si znovu to samé od stejné značky…
Na tvém místě bych se dost soustředil na tréning kritického myšlení a vyhýbala se čemukoliv, co ti mozek nabídne a bude to zahrnovat paranoidní úvahu že „někdo to dělá tobě naschvál“. Čím víc se v tom budeš patlat, že určitě jsou nějací ONI, tím dřív začneš tancovat okolo paranoie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na oblečení v tomto obchodě už nic nekupuji. Svetry jsou po3 vypraních samý žmolek. Raději si připlatím a koupím si kvalitni svetr než takové šunty.
Potraviny v M&S nakupuji pravidelně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše:
Tak pokud to tam nebylo, kdyz jsi ho prala poprve jako nenosene, tak se to proste uspinilo. Bud v kosi od neceho jineho, nebo spinava pracka, tve mastne ruce, atd.
Ač je to s podivem, někdo nově zakoupené oblečení nepere, a to ani pro děti.
Tak jsem pochopila i úvodní příspěvek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kašílek píše:
Na oblečení v tomto obchodě už nic nekupuji. Svetry jsou po3 vypraních samý žmolek. Raději si připlatím a koupím si kvalitni svetr než takové šunty.
Potraviny v M&S nakupuji pravidelně.
to bude spíše složením a vlastností materiálu, je třeba číst cedulky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit