Overal na spaní s capáčky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Overal na spaní s capáčky
Ahoj. Nevíte proč se overaly na spaní ve velikosti 92 a více dělají většinou bez ťapek (capáčků)? ![]()
Případně doporučil by někdo kde sehnat větší s ťapkama? Koukala jsem že se dají sehnat třeba v C&A nebo M&S, ale tam nenakupuji, tak nemám zkušenost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Jaaanča Asi se počítá s backorama. Větší velikosti s tapkami dělá Carters a jsou skvělé. Jen pozor, dělají teplejší i slabší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našim holkám byly ty s ťapkama vždy krátké…jako nahoře dobrý, nohavice krátký, takže byly ty bez ťapek pak lepší…dávala jsem měkké ponožky
možná taky ty větší velikosti, když děti chodí, tak jim to klouže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protože takhle velký děti už chodí. Seženeš jich dost, já je teda nakupuju po bazárcích a tam jich jsou mraky…..
- Citovat
- Upravit
Ja myslim, ze po starsim synovi mam takove overalky z Tesca, na chodidlech mely i protiskluzove puntiky. Ale jsou uz vic jak 5 let stare, tak nevim, jestli je tam porad maji. Jinak M&S kvalita pyzamek skvela, ted jsem kupovala pro mladsiho a jsem moc spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus F&F nebo bazárky, ono to myslím bývá skrz to, že to dítě již chodí 🤷🏻♀️ Kdyžtak lehká ponožka to jistí.
- Citovat
- Upravit
Vybavuju si, ze pro dceru jsem měla v 92 overalky s ťapkama z F&f, ale už je to par roků zpět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez tapek je pouzitelny delsi dobu. V nouzi jde delsi ohrnout, kratsi nohavice taky nevadi. K tomu mekke ponozky na spinkani.
S tapkama to dceram sedelo jen omezenou dobu, od roka jsem cilene kupovala bez tapek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky díky. Tesco F&F mě nenapadlo, a to jsem tam nějaký overal už taky kupovala…
Jo a na bazar jsem teda taky nekoukala, díky za tip.
Mně to přijde s ťapkama praktičtější v tom, že dcera se v noci hrozně mele a za chvíli je bez ponožek, přikrytá taky nemůže být a někdy jí vadí i pytel
a že to chodícím dětem klouže mě nenapadlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla pro první overaly na spaní z H&M max 104. Větší již myslím nebyly. Ale to již byla bez plen a byly stejně nepraktické. I tu 104 již moc nenosila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaaanča Ty Carters mají protiskluzove tapky. Koukni na vinted, je jich tam hromada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit