Děti a značkové oblečení - problém
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mám děti na prvním stupni a opravdu jdem se s ničím takovým nesetkala. A to mají již od školky ve třídě směsku dětí od velmi dobře situavaných až po sociální případy.
Kamarádka ať naučí holčičku ty pipinky poslat slušně někam…, případně řeší s učitelkou.
Ono totiž jaký rodič, takové dítě, že. Školkové dítě řeší značku, protože ji doma řeší rodič.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne.
ale nemam holčičky.
jen chtějí všichni Dedoles ponožky:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě nesmysl. Mám syna v první třídě a mobil nemá nikdo. Hadry mají všichni že stejnýho pepca, kiku, takka, kluci řeší max to, jestli je na triku dinosaur nebo Pokémon.
Spíš je problém, že se sejdou ve třídě tři se stejným trikem, protože zjevně všechny maminy chodíme do stejných obchodů v okolí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uf, ještěže už v Praze nežiju a nejsme vystavováni takovým malichernostem. Naštěstí toto jsme s dětmi nikdy řešit nemuseli a kdybych se dozvěděla, že jedno z mých dětí by takovou poznámku na adresu někoho jiného pronesl, mělo by zmalovanej zadek tak, že by na to jen tak nezapomnělo. Myslím si ale, že toto mají odkoukané z domova. Jací rodiče, takové děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@VitaminC i kdyby neuměly, tak to logo poznají.
Kolik takovych log existuje? A kolik jich takovy skolkac muze poznat? Jsi troll a jeste trapny anonym.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sonmi Já to taky neznám, ale to je asi tím, že nemám dítě v pražské školce. On to asi může být dost rozdíl, no. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Alyss1 Všichni ne. Syn je dostal pod stromeček a prohlásil, že je v žádném případě nosit nebude. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC Mluvila jsem o Zaře a nevím, jak moc tu značku znáš nebo neznáš, ale poznat to prostě jde. Nechápu o co ti jde.
- Citovat
- Upravit
@VitaminC píše:
Oni ve skolce umi cist jo? Supr deti.
Tak předškoláci často umí, to jednak, a druhak na poznání loga nemusí umět číst. Značky aut pozná leckterej dvouletej kluk, když ho to baví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@VitaminC Mluvila jsem o Zaře a nevím, jak moc tu značku znáš nebo neznáš, ale poznat to prostě jde. Nechápu o co ti jde.
Psalas o Zare/jine znacky. Tak nevim, co prekrucujes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC Hele já se tady nebudu dohadovat. I dítě ve školce je schopno poznat značku/nápis/cokoliv bez toho, aniž by umělo číst. Stačí, že to vidí často doma nebo v televizi. Fakticky tohle musím vysvětlovat dospělému člověku??
- Citovat
- Upravit
Bydlíme v Praze, děti vystřídaly celkem 4 školky a nyní jsou na prvním stupni a nikdo nikde tohle neřešil a neřeší. Ani mezi přáteli pražáky jsem se s ničím takovým nesetkala. Není to spíš diskuze k shazování zazobaných Pražáků?
![]()
Jediné, co z módního hlediska lízlo mé děti byly trička s otáčecími flitry-obrázky (ale tam nejvíc frčely ty z Pepca).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle je pro mě šíleně absurdní a divím se, že se to děje.

Kamarádka má holčičky ve školce v Praze a svěřila se mi, že už ve školce znají hlavně holky různé módní značky a posmívají se jiným holčičkám, že nosí a ne ono. A nejde o obrázek Elsy nebo něco podobného, ale normálně se dívají na štítek oblečení a chlubí se: Já mám všechny ze Zary/jiné značky a ty ne. A takové děti vyčleňují z kolektivu. Dokonce řeší i ponožky.
Jak je to u vás? Zažil někdo něco podobného? Jinak jde o takový mix dětí, je tam hodně bohatých rodičů a cizinců, ale ne většina. Jak to pak musí vypadat na základce? Kdo nemá nejnovější model iphonu v první třídě je vyvrhel?