Děti a značkové oblečení - problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6794
25.1.22 07:58
@Sonmi píše: :roll:
Tak předškoláci často umí, to jednak, a druhak na poznání loga nemusí umět číst. Značky aut pozná leckterej dvouletej kluk, když ho to baví.

Jasne, predskolak pozna Zaru (jaka znacka proboha, Zara je obycejnej butik), CK, MK, TH, PC, HB, Mexx a jine. Dyt je to troll, prosim te..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
25.1.22 07:58

Když je rodič zmetek, tak těžko bude mít dobře vychované dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
25.1.22 07:59

Ne, ani moje holka ve 4. Třídě vůbec neřeší co má na sobě, hlavně aby to bylo pohodlný :nevim: ale my nežijeme v Praze, ale ještě ve větším městě :nevim:
Vetsina takových dětí to má od rodičů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.1.22 08:00
@Anonymní píše:
@Sonmi Já to taky neznám, ale to je asi tím, že nemám dítě v pražské školce. On to asi může být dost rozdíl, no. :?

Aha, a jsme doma. Strašlivý zazobaný pražáci co vozí děti do školek BMWéčkem, chodí denně do kavárniček a nemají na práci nic jiného, než učit děti módní značky :P :P Závist je ošklivá vlastnost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
25.1.22 08:00
@Anonymní píše:
@VitaminC Hele já se tady nebudu dohadovat. I dítě ve školce je schopno poznat značku/nápis/cokoliv bez toho, aniž by umělo číst. Stačí, že to vidí často doma nebo v televizi. Fakticky tohle musím vysvětlovat dospělému člověku??

Ale urcite nedokaze poznat, co ma na sobe ten druhej a jestli to nahodou nebylo drazsi, nez to jeho tricko za tristapado ze zary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
25.1.22 08:01
@Anonymní píše:
@VitaminC Hele já se tady nebudu dohadovat. I dítě ve školce je schopno poznat značku/nápis/cokoliv bez toho, aniž by umělo číst. Stačí, že to vidí často doma nebo v televizi. Fakticky tohle musím vysvětlovat dospělému člověku??

Ale urcite nedokaze poznat, co ma na sobe ten druhej a jestli to nahodou nebylo drazsi, nez to jeho tricko za tristapado ze zary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@unuděná takže ty chování těch holčiček schvaluješ?

• Citovat
  • Upravit
76661
@VitaminC píše:
Kolik takovych log existuje? A kolik jich takovy skolkac muze poznat? Jsi troll a jeste trapny anonym.

no když tříleté dítě dokáže poznat 30 druhů aut na ulici podle loga- značky, proč by nedokázali poznat značky na oblečení?
zas ty děti nepodceňuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@VitaminC tak asi dokáže, když se podívá na tu cedulku za krkem, že jo.

• Citovat
  • Upravit
53190
25.1.22 08:03
@Anonymní píše:
@unuděná takže ty chování těch holčiček schvaluješ?

Co prosím?? :mrgreen: :mrgreen:
Tyhle imaginární holčičky jsou mi úplně u zadku a pokud mají rodiče, co si myslí, že značka je to nejdůležitější na oblečení, je mi jich spíš líto. Jenže takové mohou být v Praze, Brně i na Horní Dolní víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.22 08:05

@unuděná Tak nechápu tvou potrefenou a ublíženou reakci o pražácích. To jsem si měla město vymyslet, aby ses necítila uražená? Ano, ona školka je v Praze. Nepsala jsem nic o BMW ani pražácích jako takových. Takže tvá reakce je naprosto přehnaná a dává důvod si myslet, že potrefená husa…

• Citovat
  • Upravit
6794
25.1.22 08:05

@stinga Jasne, protoze to ma porad na ocich. Myslis, ze nejaka mama doma otevre google a predklada svymi ditete loga z modniho prumyslu? Haha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
25.1.22 08:06

Ono to spíš bývá tak, že ve třídě se najdou třeba jen dvě holčičky od trošku snobské maminky, která na značky jede hodně a dítě to prostě od ní chytá - ví a značku pozná a klidně to dá pak ve třídě najevo - a nemusí to být vůbec jen v Praze..
naše dvojčata v době, kdy nejvíc rostla, měla hadry klidně z Pepca, prostě na chvíli a vyhodit, ve školce to holky neřešily vůbec, ale pak ve škole už s tím taky pár holčiček přišlo, že je něco „Pepco“ a přestaly jsme tam nakupovat i kvůli tomuhle..
paradoxně Lidl a Kik prochází v pohodě ;)
u kluků co vím už taky tak ve druhé třídě neřešili sice značky hader, ale značky Tenisek - prostě že má někdo Adidy a Niky, tak super ;)
a co vím třeba z gymplu, tak ano - tam už se iPhony řeší dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
25.1.22 08:06
@VitaminC píše:
Oni ve skolce umi cist jo? Supr deti.

Moje dcera četla ve 4 letech knížky. Syn „až“ v pěti.

Pokud si maminky těch dětí zakládají na značkovém oblečení, děti ty značky bez problémů poznají. Fakt nevím, co je to na tom divného.

Pro zakladatelku - u nás to naštěstí nebylo, ale dovedu si představit, že stačí jedna taková odbornice na oblečení, dvě její věrné kamarádky a ovlivní to celou třídu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.22 08:07

@VitaminC jedinej trol jsi tady ty. To tě asi nenapadlo, že když to dítě odmala může vyrůstat třeba jen s matkou, která řeší instagram a značky, tak si to pak v sobě taky nese? Co já vím, co takové matky dětem říkají? Já to nedělám. Nicméně když vidím, jak některé maminky uznávají za oblečení třeba jen Newbie a Lindex a vše ostatní je pro ně póvl, tak se tomu přestávám divit..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat