Brno olomoucká
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
brno olomoucká
Dobrý den, bylprosím někdo z vás na tržnici v Brně ul. Olomoucká? byla jsem tam naposled asi před deseti lety a tak vůbec nevím co od toho čekat. dokázal by někdo říct jaké jsou tam teď zhruba ceny? vůbec se mi nejedná o „značkové“ spíše „normální“ oblečení. Máme to docela daleko, tak se raději ptám. Moc děkuji za odpovědi.
Příspěvek upraven 09.01.22 v 14:59
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Ceny čeho? Jídla v restauracích, potravin ve velkoobchodě nebo oblečení, nebo jiných věcí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius píše:
Ceny čeho? Jídla v restauracích, potravin ve velkoobchodě nebo oblečení, nebo jiných věcí?
oblečení jsem myslela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Co je moje poslední zkušenost. Tak zajímavé ceny začínaly při odběru desítek až stovek ks.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius píše:
Co je moje poslední zkušenost. Tak zajímavé ceny začínaly při odběru desítek až stovek ks.
můžu se zeptat co jsou zajímavé ceny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Třetina dolů třeba. Ale já tam ve velkým hadry nekupoval. Tak nevím konkrétní věci. Jen když jsem tam chtěl jednu věc pro sebe, tak to nebyl žádnej cenovej zázrak a právě pěkný ceny byly při velkých odběrech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jako oblečení tam cenvě zajimavy nebude, to už jsme tam nekupovala roky a ani tehdy to cenově nebylo nic moc.
to spíš drogerie se tam vyplatí, to se dostaneš na nižší cenu něž v akci v obchoďáku, jídlo v restauraci je super…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Mudr. Vyzulová, Brno-Komárov
- Ordinace Hodný zubař Brno - je to pravda ??
- Magnetická rezonance, nemocnice u sv. Anny Brno
- Hormonální jóga Brno
- Dětský zubař Brno 2022
- Porodnice Brno 2022 - jakou vybrat?
- Zubař Brno/Znojmo/Třebíč/Jihlava?
- Jde v Brně lehce najít zubař ?