Oblečení do kanceláře pro tlustou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.1.22 13:11

Oblečení do kanceláře pro tlustou

Ahoj, prosím dá mi někdo tip na nejaké slusive oblečení do kancelare. Bohužel vážím lehce přes metrák, velká prsa, postava jablko, výška metr šedesát pět, nohy hrozny, nejvíc se mi podařilo zatím vždy zhubnout deset kilo, chci zase pokračovat, ale teď bohužel musím řešit jak obléct tuto postavu :-( Prosím anonymně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pavlinamus
3.1.22 13:16

Zdravím určo mrkněte v Pepcu či Kiku, tak se dá velice dobře vybrat. Oblečení je slušivé.

• Citovat
  • Upravit
53518
3.1.22 13:20
@Pavlinamus píše:
Zdravím určo mrkněte v Pepcu či Kiku, tak se dá velice dobře vybrat. Oblečení je slušivé.

Tam rozhodně nechodit. Potivé materiály, šití nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
3.1.22 13:20

Bonprix má hezký věci i velikostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.1.22 13:21

Bonprix. Seženeš i sáčko, když budeš chtít ;) A základem je vrstvit :mavam: Držím palce při hubnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
3.1.22 13:30

Radím V výstřihy, upoutat na vršek, věci zavinovacího typu. Nechtít vše úplně volné, protože pak vypadáš jak v pytli. Mrkni na modaprostejov, mají i větší velikosti a foto na silnějších modelkách. Blankastraka tam také najdeš vhodné.

A za mě jsou lepší saty, i když píšeš že máš hrozné nohy. Na Facebooku byla nějaká skupina kde si holky vzájemně radily, bohužel si nevzpomenu na název.

• Citovat
  • Upravit
301
3.1.22 13:39

Skvělý je na to internetový obchod Shein (je v češtině), na youtube jsou XXL holky, co z něj objednávají a ukazují ty kousky na postavě, z českých třeba Beauty Barb Blog. Kvalita různá, ale mají slušivé střihy. Dál vím o Bonprixu, taky se dá vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846

Marks and Spencer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
@Pavlinamus píše:

tam fakt ne samý hadry a výběr na nic dobrý je bonprix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24760
3.1.22 13:45

Když jsem měla podobné míry, tak zásadně Bonprix a Kik, chodila jsem hodně v šatech a sukních.. zásadně nemít nic úplně uplého, ale nejsou dobré ani hodně široké volné hábity, ve kterých pak působíš jak rozevlátá tapeta..na spodek jsem dávala zásadně černou a tmavé barvy. nahoru klidně barevné tuniky.. bacha na geometrické tvary, umí udělat psychodelickou postavu ;) na netu jsou stovky a tisíce poraden-tipů jak se při téhle postavě obléct :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
3.1.22 13:54

Hodně se zaměř na to, aby jsi se v tom dobře cítila, to dělá hodně. Ono ty kancelářské oděvy běžné konfekce - kostýmky, tužkové šaty, sáčka atd. ve větších velikostech prostě vypadají blbě, to je fakt. Sice se ty větší velikosti vyrábějí, ale není to nic slušivého (kolikrát už ve vel. 40 to je hodně mimo, když je ten střih odbytý). :nevim: Takže do mainstream konfekce bych moc nešla, a zkusila spíš něco prohledat u prodejců typu Zalando, AboutYou, ZOOT a řídit se vlastní intuicí a vkusem, klidně i zaexperimentovat se střihy, třeba najít nějaké netradiční sako - když to člověk nosí s radostí, hned vypadá k světu bez ohledu na velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
3.1.22 14:04

Zkus obchod Petrklíč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
3.1.22 14:06

Orsay má taky už větší velikosti, tak možná zkusit mrknout i tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
3.1.22 14:16

Za mě kik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
3.1.22 14:18

Bonprix, Orsay nebo zkus Zalando :hug: