Děti a značkové oblečení - problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
25.1.22 09:21

@Semtex v džínách taky bruslit, vždyť jsou dnes už dost elastické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.1.22 09:23
@ludmilaadamkova píše:
To nevím co by dělala s mou dcerou já ji ty cedulky stříhám protože ji škrábou
:mrgreen: Přesně :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
25.1.22 09:26
@g.sandova píše:

No přesně, navíc pro mě je mnohem pohodlnější mít na sobě džíny, než nějaké nepříjemné volné sportovní kalhoty, ty rifle jsou jak druhá kůže a třeba na těch horách je vůbec nevnimam, což se o jiných kalhotách říct neda. A do nejakeho uplnuteho sportovního uboru mě nikdo nedostane, profi sportovec nejsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.1.22 09:27

@g.sandova @Semtex Tam ale šlo o prvňáka, který na tom v životě nestál. Jako válet se po ledu v džínech, to mi nepřijde jako super :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.1.22 09:33

Naštěstí toto fakt neznám.. Na druhou stranu, si dokážu představit, že takové děti tam jsou.. Ono někdy stačí když slyším a vidím maminky malých dětí jak řeší oblečení.. Děti to vidí slyší, učí, a prostě pokud nemáš několik pruhů a jiné nejsi in..
Známá v práci mi říkala, že než se její holce do třídy přistěhovala spolužačka, tak třída byla ok, stačila jedna osoba a už se holky měnily.. Nastoupila s oblečním a blbými řečmi,, a celý kolektiv šel.. Sama učitelka říkala, že uplně rozvrátila kolektiv..
Slečnu znám, přecházela s našeho městečka do jiného, a už na naší škole měla velkék problémy s tím. Jednalo se teda o 8 třídu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.22 09:33
@Semtex píše:
A čemu by to vadilo? :think: Já bych si sama na bruslení džíny vzala, parkrat jsem v nich i lyžovala :mrgreen: na hory v nich chodím běžně, sportovní kalhoty v mem šatníku nejsou. Vezmu si pohorky a pak ještě navleky na boty (geniální věc), nějaké funkční oblečení na trup a funkční čepici a jdu. Nejvíc mi bejva zima na zada, krk a hlavu, případně chodidla a ruce, ale nohy jako takové mi jsou fuk a chlad mi nevadí. Mužu mít v mrazu klidně silonky, hlavně, ze nahoře je poradnej kabát :lol:
@Semtex píše:
A čemu by to vadilo? :think: Já bych si sama na bruslení džíny vzala, parkrat jsem v nich i lyžovala :mrgreen: na hory v nich chodím běžně, sportovní kalhoty v mem šatníku nejsou. Vezmu si pohorky a pak ještě navleky na boty (geniální věc), nějaké funkční oblečení na trup a funkční čepici a jdu. Nejvíc mi bejva zima na zada, krk a hlavu, případně chodidla a ruce, ale nohy jako takové mi jsou fuk a chlad mi nevadí. Mužu mít v mrazu klidně silonky, hlavně, ze nahoře je poradnej kabát :lol:

Děti neumí bruslit. Padají. Upnuté džíny a bundička do pasu opravdu vhodná není. Ani na lyžování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.22 09:35
@g.sandova píše:

To je jasné. Tady se ve sportovním chodí po městě a bruslit se jde v riflích. Rifle se rozmáčí, tenké se rozervou. Opravdu bys dala dítěti v první třídě rifle na sport? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.1.22 09:37

@Russet já mám sestřenici, co bydlí u Prahy ne přímo.. Nebudu psát konkretně :mrgreen: A když jsem ji řekla, že dávám dětem to školky tepláčky- nové, i internetu, žádné nějaké guma pod krk a tak, tak mi řekla, že její kluky ve školce chodí jenom v kalhotách i ven..
A pak z ní vypadlo, že tam dát tepláky, tak maminky budou zahlédat, že tam prsotě ven i kalhoty..
Nevím, jako chápu, že je důležité, aby i to dítě nebylo jak nějaký hadrovec, ale nevím, na co si hrát..
Když někdo jde do fitka, taky si nedá lodičky a šaty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67676
25.1.22 09:41
@Janasas píše:
@Russet já mám sestřenici, co bydlí u Prahy ne přímo.. Nebudu psát konkretně :mrgreen: A když jsem ji řekla, že dávám dětem to školky tepláčky- nové, i internetu, žádné nějaké guma pod krk a tak, tak mi řekla, že její kluky ve školce chodí jenom v kalhotách i ven..
A pak z ní vypadlo, že tam dát tepláky, tak maminky budou zahlédat, že tam prsotě ven i kalhoty..
Nevím, jako chápu, že je důležité, aby i to dítě nebylo jak nějaký hadrovec, ale nevím, na co si hrát..
Když někdo jde do fitka, taky si netá lodičky a šaty :nevim:

To nevim. Okolo PH se nosi teplaky bezne, co vim.
A i v PH nosi nektere deti teplaky a jakoze fakt hnusny strakaty. Vidam denne pred skolou a hlava mne to nebere. Jako do druziny ok, ale do skoly bych decku teplaky nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
25.1.22 09:44
@Russet píše:
To je jasné. Tady se ve sportovním chodí po městě a bruslit se jde v riflích. Rifle se rozmáčí, tenké se rozervou. Opravdu bys dala dítěti v první třídě rifle na sport? 8o

Syn od první třídy oteplovaky už nenosil, pouze do školky, chodil do lesní. Ale to chodil denně obalen bahnem od hlavy až k patě. Jinak jo, klidně bych dala a sama bych si je i vzala, a na to bruslení bych pořídila nějaké chrániče kolen a poradne rukavice a delší bundu. Džíny jsou pro mě oděv vhodný na běžné venkovní pohybové aktivity a sama je tak nosim, žádné sportovní kalhoty fakt nevlastním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.1.22 09:47

@zuzu224 mluvíme o školce.,. mám tam dvě známé každý v jiné části, a obě říkaly to stejné,,,
ve školce na písek hraní..
Ve škole je to jiné to snad tepláky nedávají nikde takto. Prostě se přijde v kalhotách a tv, přepokládám ty tepláky dají, ale i to je otázka, jeslti děti neběhají v riflích to nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.1.22 09:49
@Semtex píše:
Syn od první třídy oteplovaky už nenosil, pouze do školky, chodil do lesní. Ale to chodil denně obalen bahnem od hlavy až k patě. Jinak jo, klidně bych dala a sama bych si je i vzala, a na to bruslení bych pořídila nějaké chrániče kolen a poradne rukavice a delší bundu. Džíny jsou pro mě oděv vhodný na běžné venkovní pohybové aktivity a sama je tak nosim, žádné sportovní kalhoty fakt nevlastním :lol:

Chránič na zadek taky? Nebo půjdete za 10 minut domů, protože bude mít naražený zadek a promáčené spoďáry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.1.22 09:52

U nás bruslí v teplákách (značkových :mrgreen: ) a riflích jen romská mešina a pak zamilovaní, co si v rámci tande dají pár koleček na půjčených bruslích a pak jdou na svařáka.

@Semtex Takže dítě se Ti prostě ve školním věku venku v zimě nepohybuje. U nás se děti v zimě jen ve škole nebo družině pohybují na hřištích, staví sněhuláky, iglů, jezdí na bobech nebo na lopatě. V rámci rodiny jdou třeba v únoru dřepět a hrabat na písek, lyžovat, brusilit, projít se mimo vyšlapanou pěšinu sněhem.
Na to si opravdu jen s tepláky nebo riflemi člověk nevystačí. Protože to prostě promokne, zvlášť, pokud je sníh mokrý.
A pochybuju, že bys byla tak hustá matka, že by jsi měla na každý den v zásobě čisté suché rifle, když by Ti dítě dorazilo každý den z družiny zmáčené a zabahněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11877
25.1.22 09:54
@VitaminC píše:
@Titty To jsou ale vyjimky. Ne pravidlo.

No a co? Jednotlivá písmenka znaly naše děti ještě dřív a většina dětí u nich ve školce taky. Prostě se tu zbytečně točíš na něčem, co je naprosto uvěřitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.1.22 09:59

@Svistice my tady žádnej sníh nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie