Lindynette 20 - vysadit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
197
8.6.24 00:04

Lindynette 20 - vysadit?

Zdravím,
chtěla bych se zeptat na Váš názor.
Momentálně mám rok a půl po porodu, objevily se u mě problémy s nepravidelným cyklem, nějakou dobu jsme se s tím trápila, chodila jsem na vyvolávací injekce, atd. Dle gynekologa mám lehce polycystické vaječníky v důsledku hormonální nerovnováhy. Nakonec mi byla předepsána antikoncepce Lindynette 20, kterou nyní užívám již 5. měsícem. Cyklus je momentálně v naprostém pořádku, ALE.
Již cca 3 měsíce mě trápí přibírání, totálně NULOVÁ chuť na sex a to nejhorší… cca od poloviny plata mám každý měsíc strašný vztek, jsem výbušná, jsem zlá na manžela, na syna, na všechny, zlepší se to vždy s příchodem MS. Nejsem to já a nechci taková být, stydím se za sebe, vytočí mě vše!
Co myslíte? Je vhodné antikoncepci zcela vysadit, nebo vyměnit? Jakou byste mi doporučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15380
8.6.24 06:01

Zeptej se doktora. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.6.24 07:29

Doporučit jinou ti může pouze lékař, navíc pokud máš nějaké problémy. To bys jako fakt nakráčela do ordinace a pane doktore, napište mi tohle, holky na netu psaly, že to bude lepší? 8o nicméně při Lindynette jsem shodila asi 8 kilo a vyhovovala mi úplně skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.24 07:51

Já mám tyhle pocity v druhé půlce cyklu a antikoncepci neberu. ;)

• Citovat
  • Upravit
8304
8.6.24 08:27

To ti musí říct doktor a ne my :lol: každopádně kazdemu sedne něco jiného. Kamarádka ji bere a úplně bez problémů. Poraď se s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
9.6.24 19:42

@Janinka290401 Žádnou. Neber to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie