Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mam na vas prostu brala sem 2,5 let antikoncepci Lumyu ktera se brala v kuse 28prasku pro kojici matky ted mi Dr napsal Lindynette kde je pouze 21
a jestli si pamatuju dobre dobere se 21 prasku a tyden je pauza pak se bere dalsi platicko ze
ted budu vypadat jak pako ale radeji se ptam nemam zkusenost
@Dorotka30 píše:
Ahoj holky, mam na vas prostu brala sem 2,5 let antikoncepci Lumyu ktera se brala v kuse 28prasku pro kojici matky ted mi Dr napsal Lindynette kde je pouze 21a jestli si pamatuju dobre dobere se 21 prasku a tyden je pauza pak se bere dalsi platicko ze
ted budu vypadat jak pako ale radeji se ptam nemam zkusenost
jo, je to tak. Vezmeš třeba v úterý 21. tabletku, pak nic a za týden ve středu nové platíčko
@vokishka ja sem dneska dobirala posledni takze pristi tyden v pondeli zacnu druhe ze? ![]()
@Dorotka30 píše:
@vokishka ja sem dneska dobirala posledni takze pristi tyden v pondeli zacnu druhe ze?
Ano
Ten papírek v krabičce s pilulkami tam není pro okrasu a tam to všechno máš
@Dorotka30 píše:
@annlady pokud te obtezuje muj dotaz nereaguj😘
kdyby sis ho přečetla, nemusela bys čekat na odpovědi, navíc které ne vždy musí být správné (v tomto případě těžko, protože to je otázka umět dopočítat do 7)
Dekuji za tvuj nazor na ktery se nikdo neptal.. kdybych ten pribalovy letak mela ver tomu ze sem nepisu😘
@Dorotka30 píše:
Dekuji za tvuj nazor na ktery se nikdo neptal.. kdybych ten pribalovy letak mela ver tomu ze sem nepisu😘
On je lehce dohledatelny i na internetu… 🤣 👍 🤪
@Efkaaa asi si to nepochopila ani ty vid kdybych ten car papiru chtela hlavne cist tak sem nepisu…spis sem to i brala ze ma s touto HA zkusenost
![]()
@Dorotka30 píše:
@Efkaaa asi si to nepochopila ani ty vid kdybych ten car papiru chtela hlavne cist tak sem nepisu…spis sem to i brala ze ma s touto HA zkusenost![]()
Já to právě pochopila…
… stejně jako @annlady, že si nechceš ani dohledat (na netu - když už sem píšeš, net máš) informační leták něčeho, co dáváš do svého těla… ![]()
Ale v pohodě, proč nezaložit diskuzi. A ano, souhlasím s tebou, jak jsi psala ve svém úvodním příspěvku, jak budeš vypadat… ![]()