Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Nekoukej! Záleží na místě.. pokud nepřekáží, nechávám
ale zase ty mrchy stále rostou, no. A čím dřív, tím menší jizva
@Nekoukej! Tak hlídat a dokud se nemění, tak nechat. Mám takhle jeden na noze a nemění se už 10 let.. ale třeba gizd na krku rostl raketovou rychlostí, takže šel ven. Ono je fakt lepší zase dřív, kvůli těm jizvám. Mi se ty mrchy dělají na břiše, nohách a krku
![]()
@martina.se chapu, ja mam takhle bartolinku 17 let a rekla bych ze se trochu zmensila, dekuji
@Nekoukej! Jen to chce pravidelně kontroly u Dr, ať z toho není problém
nebo kdyby se změnila barva kůže nad atd, tak hned Dr
@martina.se no na zadech se mi to bude kintrolovat hur, dr mi rekl ze mrnouse nechat ![]()
@Nekoukej! píše:
@martina.se no na zadech se mi to bude kintrolovat hur, dr mi rekl ze mrnouse nechat
Zrcadlo. A kdyby jakémkoli pochybnosti, je vždy kontrola lepší
@martina.se dnes jsem byla na sonu, nechtela jsem nikam jit ale jsem citlivka a potad vych ba to myslela tak jsem chtela jistotu
Pritel ma lipomy na rukou, nechal si vyndat jen jeden, co ho tlacil pri praci s mysi, zbytek mu doktori radili nechat. Ze dokud to neroste a nicemu nevadi, tak tam muzou zustat.
Taky mám hodně lipomy na rukou a po těle… zkusila jsem detox, a několik lipomů zmizelo, pár se zmenšilo. Více info na e mail mar. an.12@seznam.cz. Je to přírodní detox díky bylinkám.