Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli mlíko přímo od krávy normálně nepiješ (převařené, např. z mlíkomatu), tak tě prostě prohnalo:-) To je normální bych řekla.
pokud mléko nepiješ vůbec, věř mi, že by tě prohnalo i pasterizované
jsem toho živoucím příkladem..
co se týká průjmu v 6tt - střevní chřipku nejčastěji způsobují norwalk viry, které se přenáší velice snadno, stručně řečeno, jsou mrchy všude.. neviděla bych hnedka listerii, určitě ne. hodně pij, zkus nějaké živočišné uhlí, nebo třeba Smectu. Listerie bych se nebála..
kysané zelí není zrovna rizikové pro Listerii, to spíš ta krabí pomazánka, ale nemyslím, že by to bylo ono..
Tak dneska ráno se průjem opakoval a byla to celkem síla, mímo se v bříšku mele jako divé. Tak jsem volala ještě pro jistotu na gyndu a taky obvodní a mám si dát dietu a na lysteriózu nemyslet. No, chtěla bych mít jejich nervy, já bych to poslední dobou moc potřebovala
.
AHoj holčinky, tak jsem byla u mé obvodní, ta tam nebyla a neměla nai zástup, tak jsem jela na internetu do krče. Tam mě poslali na infekční a v úterý budou výsledky, tak uvidíme. Stále cokoli sním či vypiju, teda pečivo a hořký čaj je do půl hodiny venku. Nicméně mi změřili tlak a byl vyyší, takže mě vzhledem k prodělané preeklampsii doporučil celovyšetření na interně.Ale máme potvrzené srdíčko ![]()
tak pokud to mléko bylo fakt čerství a kráva je pod pohledem veterináře a v čistotě tak v tom nevidím problém… průjem můžeš mít z toho že to je hodně tučné a pro náš zdegenerovanej organismus je to záhul
To mléko bylo z místního kravína, dodávají mléko i do automatů do škol, tak doufám, že to nějak kontrolovaný mají.
Caty, gratuluju k srdíčku a držím pěsti, aby ty výsledky dopadly dobře.
ak to davaju do skol, to musi byt poriadne kontrolovane, to by si len tak netrufli dat mlieko, kde by daco hrozilo.. Drzim palce na pokojne tehulkovanie