Lisy nebo tuna second handu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.4.15 21:35

Lisy nebo tuna second handu

Ahoooj, mám dotaz, třeba i na maminky žijící přímo v UK. Hledám různě na netu už delší dobu lisy nebo tunu oblečení second handu přímo z ciziny. Většinou šílený hadry nebo už překupníci tady v ČR a vytrízený až hrůza. Nechci objednávat po jednom z ebay nebo aliexpressu oblečení, ale chtěla jsem skutečně tunu nebo X kilo a roztřidit si to. Prostory na to mám.
Máte někdo zkušenost? Nebo např. oblečení Italskou módu, takové ty uni velikosti apod.

Zakládám obchod. :)

Mockrát dík za veškeré info.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.5.15 01:47

Tohle je vec, kterou si kazdy prodejce nechava pro sebe. Urcite se nedoporučují lisy, obleceni je silene pomackane a knofliky pry zlamane. Osobni zkusenost nemam, ale urcite bych v tomto oboru ted nezacinala podnikat. Kam se podivam je sekac, kazda xta maminka na MD si timto zpusobem chce přivydělat. Vetsinou to končí tak, ze nevi co s oblecenim trh je presyceny a proti sekacum vse za 29 je tezke bojovat.

• Citovat
  • Upravit
24798
1.5.15 07:51

Asi tak. Tunu oblečení pro vlastní potřebu si neobjedná asi nikdo, takže to odebírají lidi, kteří prodávají dál a pochybuju, že konkurenci prozradí zdroj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
1.5.15 13:41

Tak třeba u nás je sekáč na váhu a ten je úplně super o proti jiným sekáčům, kde jsou ceny stanovené, tady je kilo oblečení za 400kč a třeba oblečení pro miminka a děti se tam fakt vyplatí kupovat, to jedno bodýčko vyjde na 15kč, tričko na 20kč a tak, hlavně to pořád doplňují, takže jde vidět, že jim to vynáší, i dámské a pánské se vyplatí. Já tam třeba koupila krásné tričko za 40kč, kardigan za 60 a tak… ale to je asi trochu od tématu, já bych do toho šla, kdybych měla prostory a peníze, ale bohužel nemám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
1.5.15 13:56

Kam se to, lidi, zaobirame???Nosit veci po 1 diteti, to mi nevadi, ale sama bych ze sekace nedala na sebe nic.Jen ta predstava, ze nekdo se potil do toho a fuj!!!A smesne je, ze v Anglii, USA…to vyhazuji a my, ubozaci, zde KUPUJEME a jeste se honosime, jak jsme vymodene!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
1.5.15 14:05

Jako já třeba nakupuji od jedné maminky NOVÉ oblečení licenční, kde trička vyjdou na 100,– různé soupravičky, baťůžky atd…vše opravdu levné!! a když chci něco na doma tak nakoupím na bazárku od někoho osobně ne ze sekáče-ty hadry mě připadnou fakt divné (ale ne všechny)…jako dřív to bývalo pěkné oblečení, mám od švagrové plno oblečení ale to už je tak 5 let, když to všechno začínalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat