PID Lítačka – jak koupit kupon pro dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.1.26 13:54

Lítačka v mobilu a kupon pro dítě

Hezký den všem. poradíte mi prosím, co dál? stáhla jsem si appku PID lítačka. vyplnila profil. pak bych tam nějak měla přidat dítě, jak? Syn má také staženou apku, bude to spolu komunikovat? potřebuji mu koupit kupon na jednu zónu. díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3401
7.1.26 14:08

Já zřizovala podřízený účet. Na www.pidlitacka.cz jsem ve svém účtu přidala podřízený účet, vyplnila údaje dcery a přidala. Ale pokud už syn má zřízený účet a vyplněný profil, tak ve svém účtu přihlásí a udělí povolení sdílet účet. Takto to mám s manželem. Pak je možné mu kupovat kupóny. Jen tedy pokud bude mít syn zvýhodněný kupón, tak první nákup je potřeba udělat někde na přepážce, aby ověřili jeho věk a zanesli do systému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
7.1.26 14:08

@lucie.krajcarova Podle me to z aplikace nejde a musíš pres svuj ucet pres web, tam si jako podřízený zadat ten dětský a nakupovat tak.
Ale treba jsem jen pako a neobjevila jsem to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.26 14:11

A co mám prosím dát jako identifikátor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3401
7.1.26 14:21
@lucie.krajcarova píše: Více

Identifikátor je ta aplikace v telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.26 14:23

@Dadda8 jako v mém telefonu? sorry ptám se jako blázen, ale chápu že se to musí napojit i na synův mobil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3401
7.1.26 14:28

@lucie.krajcarova Svoji aplikaci, je potřeba to nastavit i v té aplikaci. Je to krok po kroku popsané na těch stránkách pidlítačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.26 14:31

Fyzicky žádnou kartu nemám, v litačce v appce vidím jen číslo Ověřovací kód. mělo by to být 16místné číslo, jen nevím, kde to najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.26 14:32

A pardon, už vidím qr kód, který můžu nahrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat