Lodger verus Reima

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4045
19.9.22 21:32
@KKK85 píše:
Na 15minut stačí kombinéza z lidlu za 400 :-) jsou super.

No to jo, já jsem lodger nebo reimu taky nikdy neměla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
19.9.22 21:47
@Beruška2021 píše:
Navíc jsem chtěla takovou kombinézu které se dají zohnout rukávy a nohavičky, takový ten náplet. Malá nemá ráda oblékání :lol:

S těmito značkami neporadím. Jen pozor na ty náplety, já je měla u fleecového overalu na podzim/jaro, zhruba pro to roční dítě a bylo to na nic. Neb aby se daly přetáhnout, tak by ta kombinéza musela být tak o číslo větší (ruce) o dvě (nohy), protože to musíš mít více méně až po konce rukou/nožek a to je pro roční dítě zcela mimo, to chce neustále něco do ručiček brát… Umím si to představit, tak pro 3 max.6 měsíčního kojence, ne pro batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.22 21:54

@Hana731 Mockrát díky ;) Dcera měří 71 cm tudíž asi vyberu velikost 74 ať v tom neplave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
19.9.22 21:55
@Platanka píše:
No to jo, já jsem lodger nebo reimu taky nikdy neměla :D

Já ani nebudu mít…dcera vloni měla oteplováky z decathlonu za 500-600, a bundu z CA za asi 1000. Ted v pěti letech. To už by stálo tak 5tis na její velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18258
19.9.22 21:56

Jsem jednoznačně tym Reima :lol:. A není vůbec nutné kupovat novou, bazarove se dají sehnat podstatně levněji a ve skvělém stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Finkaa Díky, to mi nedošlo holt buď malá rukavičky bude sundávat a nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@bertoldina Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.9.22 23:09
@Hana731 píše:
Rozhodne Reima, Lodger ma pekny veci, ale ve snehu/vode se rozmachaji, takze to bych volila vylozene jen pro male mimino do kocaru. Pro dceru jsem na prvni zimu mela kombinezu Reimu a rpzhodne ji vyuzila. Vyblbla se ve snehu dost, nevim, proc by melo nechodici/malo chodici dite travit zimu v kocaru 8o. Jen bacha, Reima je min o cislo vetsi, tak s tim pocitat ;)

Tak treba proto, ze kdyz chci nekam dojit, tak se zacinajicim chodcem nedojdu nikam.
Navic mensi dite casteji spi.
Proste v tom kocaru byli v tomhle veku skoro furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.9.22 23:11
@Beruška2021 píše:
@Semtex Pěkný večer. Jde o to, že jsem dceři teď nedávno, koupila legíny merino z Lindexu ale když sem na to šáhla, tak mě to trochu svědilo na ruce. Tak, jí to ani dávat nebudu. Mám koupenou i zimní bundu, 2× a zateplené legíny. Tak sem si říkala, že to stačí do kvalitního fusaku, máme od Elodie je prý nejlepší. Ale některé maminky, píšou že pro dítě které má plenku, bunda není nejlepší tak jsem zmatená :lol:

Zas to neprezen, Reima je fakt tepla, merino/zateplene leginy taky a k tomu mega teply fusak a mas z ditete vajicko natvrdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.22 23:31

@Lucie_Sx To je fakt. Ale jak jsem už psala stačí body a leginy či tepláky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.9.22 12:46

@Semtex asi zalezi na povaze ditete, ale jakmile se mi dite trochu postavilo na nohy a nasledne rozbehlo a okusilo svobodu, delsi dobu jsem ji v kocaru neudrzela. Takze presne jak jsi psala, vypustila z kocaru a placala se ve snehu/na trave, hodne casu travila na zahrade. Na hory reima super, na sankovani taktez. I na hriste jsme v zime chodili. A na to kvalitni obleceni nutnosti ;) Samozrejme, ze jeste spoustu casu byla i v kocaru, zvlast kdyz byla opravdu zima ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková