Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
máte prosím zkušenosti s touto klinikou v Brně?
Pokud ano,prosím podělte se.Díky.
já chodím na Logo u Brna je to fajn, jen nevím jestli je to ta stejná klinika, ale řekla bych že ano…
Jmenujse to přímo logopediká klinika LOGO..je to v Brně na Vsetínské.Chtěli bychom tam chodit se synem na logopedii.
Já chodila se synem tuším na Merhautovu. Z první terapeutky jsem byla špatná. byla nesystematická, chaotická, výsledky pochopitelně se nedostavily. Pak byla jednou nemocná a my šli k její sousedce. Velká změna, soustředěná, připravená, všechno mi vysvětlila a úsilí začalo nést malinké ovoce. Jenže… pak odcházela a náma nabídli buď k čerstvé absolventce - která mohla být dobrá nebo taky ne - nebo zpět k té „zkušené“, vybrali jsme variantu C a odešli. Pak stačil jeden měsíc!! a bylo po problému. Jiná logopedka postupovala jinak, byla jsem přítomna celé terapii, viděla jasně, co a jak se dělá. Oběma nám to strašně pomohlo. Věřím, že v logu jsme se mohli léčit doteď. To je ale jedna zkušenost, asi jsme měli jen smůlu.
@sjuzan píše:
Jmenujse to přímo logopediká klinika LOGO..je to v Brně na Vsetínské.Chtěli bychom tam chodit se synem na logopedii.
Dobrý den, hledám pro dceru dobrou logopedii, tak se chci zeptat, jestli jste na tu Vsetínskou se synem nakonec začli chodit? Popřípadě jaké máte zkušenosti. Už je to pár let, tak budu ráda za odpověď. Díky moc ![]()
Myslím, že to je nejvíc o tom konkrétním člověku - jak je zkušený, ale také jak si osobnostně sedne s tvým dítětem. Nehledala bych ani tak reference na nějakou kliniku apod., ale jmenovitě na konkrétního logopeda.
@Kluma píše:
Myslím, že to je nejvíc o tom konkrétním člověku - jak je zkušený, ale také jak si osobnostně sedne s tvým dítětem. Nehledala bych ani tak reference na nějakou kliniku apod., ale jmenovitě na konkrétního logopeda.
Jojo to je mi jasný, já to taky tak myslela. Příští týden jdeme k jedné paní doktorce, tak uvidíme jak si s malou poradí
je to trochu ďáblík ![]()