Logoped Liberec

3194
4.4.13 15:00

Logoped Liberec

Dobrý den, mám 4 letou dceru a špatně mluví, hodně špatně, prosím poradili byste mi nějakého dobrého logopeda z Liberce, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2608
4.4.13 15:23

Ahoj, a nechces radsi dcerku nechat prvni vysetrit na foniatrii? Muj syn taky blbe mluvi a nase mudr. ho poslala prave tam. Je objednany ale az na cerven, takze logoped nasledovne ho teprve ceka…Jsme taky z Lb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
4.4.13 15:25

Byli jsme dnes na zápise ve školce a tam mi řekli, ať ji vezmu k logopedovi, že to opravdu potřebuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
4.4.13 15:30

Aha, tak to jedine prozkoumej doktory sama, ja zatim neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
4.4.13 15:41

@lancisko -syn taky hodně blbě mluvil-nikdo mu nerozumněl. nejdříve nás poslaly na ušní zda špatně neslyší, potom na neurologické vyšetření zda je i tady vše ok a pak když bylo vše ok teprve na logopedii.tyto vyšetření po nás chtěla i logopedka. chodily jsme do jbc k jacíkoví ale spokojenost nic moc. má moc dětí a málo času. takže při každé návštěvě jsme tam byli tak 10-15 min. z toho se mu věnovala tak 8 min a zbytek papírování. takže za mě k ní ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
4.4.13 15:44

Zítra jdu k dr. a řeknu, že už chci nějaké vyšetření, dceři jsou 4 roky a nikdo jí nerozumí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
4.4.13 15:56
@lancisko píše:
Zítra jdu k dr. a řeknu, že už chci nějaké vyšetření, dceři jsou 4 roky a nikdo jí nerozumí…

tak jestli je ta jeji rec fakt dost spatna, tak to urcite ta foniatrie jako prvni, ale to budes potrebovat zadanku od pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.4.13 21:37

@lancisko ahojky, tak jak jste dopadly s dcerkou? Nasly jste nekoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
18.4.13 07:30

Jj našli, pujdeme k dr Piklové, muj dr mi ji doporučil, musime ještě k ušnímu, psychologovi a na foniatrii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
13.5.13 13:43

Tak jsem pěkně nasr,,, dnes jsem poprvé měla jít s malou k paní dr Piklové, jenže tam nebyla, byla tam paní Janoškouvá, tak arogantní krávu jsem snad nikdy nezažila, no mám dost, první co mi řekla, že chce 30 kč, dalších deset minut vyplňovala papíry a sotva dvě min komunikovala s dcerkou, za ty dvě minuty zjistila, že Ája neví co je kráva a husa(myslím si, že ví, co je kráva, máme je nad barek každé léto, husy maji sousedi a my sami máme dost zvířatek),potom mi dala nějaké papíry, okopčené a chtěla po mě padesát kč, to bych asi i zkousla, ale nechápu k čemu je jako máme… no a na závěr bylo velké zjištění, že Aja nemluvi, proč bych tam asi jinak lezla… no a vrchol byl, když jsem řekla, že chci dr Piklovou a ona mi řekla, že zůstanem u ní, že dr Piklová nema atestaci, že prej je malá na ni moct těžkej případ, mám dost, takže tímto vás žadám, poraďte dobrého logopeda, krom dr piklové už se nehodlám setkam s paní dr Janouškovou, nevadí mi ani soukromá, ráda si zaplatím, hlavně ať nám pomůže, děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
13.5.13 20:55

@lancisko hmmmm, diky za upozorneni, takovych arogantnich lekaru je, fakt na facku, to je mi lito…
Kdybych se o nekom dozvedela, tak dam vedet, zatim jsme jeste nikde nebyli.
A proc te dr. Piklove nezavolas sama? Kasli na nazor divne dr. ktera je se vsim raz dva hotova a zeptej se, treba te vezme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
14.5.13 20:13

No ja jsem byla u Dr Piklové objednana, ale byla tam tahle slipka, maji spolu stejnou ordinaci, co řikala, ta dr, tak prej Piklová si u ní děla atestaci… tak zase nechci dr Piklové dělat zase nějake problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty