Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem ve 32.tt a koukám po nějakém tom dobrém pediatrovi. Je to hlavně dotaz na holky ze Vsetína. PROSÍM můžete mi poradit dobrého pediatra na Vsetíně???
Jaké máte třeba zkušenosti(nebo jste slyšely) o doktorce MUDr. Haně Garlíkové nebo MUDr. Daně Valové nebo MUDr. Boženě Mikušové. Děkuju
@Alena27 Ahoj, hodně jsem zvažovala dojíždět za pediatrem do Vsetína, šli bychom k dr, Hrubčíkové, ale máme to daleko, tak jsme zůstali tam, kde jsme. za sebe určitě dr. Hrubčíkovou.
Ano, souhlas, s těch dvou raděj Valovou, od Mikušky jsem po 18ti letech přecházela ke Garlíkové a nemůžu si vynachválit. Perfektní lidský přístup…Ještě si chválí pana doktora, co je naproti Dvořákové, jméno si ale nevzpomenu
To je dr. Stejskal, byli jsme u něho 2×, když zastupoval naši dr. a přišel mi OK. Tamty, co píšeš, neznám, na Garlíkovou jsem slyšela teď nedávno jakousi stížnost. Jinak chodíme k Dvořákové, je pečlivá, ale myslím, že hodně lidem nemusí sedět. Chodí tam navíc celá Poschla a to by mě šlak trefil tam čekat, když je před náma nějaká skupinka. Ne že by dělali nějaké nepřístojnosti, ale mají s sebou předem nedefinovatelný počet dětí a šíleně to trvá
![]()
@Angua jinak já jsem spokojená, dokonce mi vyšla vstříct i s individuálním očkováním, což vedle jsem se nesetkala s pochopením, no to byla taky story…
Já bych Dr. Stejskala nevolila, kvůli tomu, že se s dr. Dvořákovou zastupují, a ta mi nesedí. Ale jinak nevím jaký je Dr. Stejkal. Já bych si na stopro vybrala dr. Hrubčíkovou, a pokud by to nevyšlo tak Dr. Valovou.
Ja chodim ke Garlikove, sice na ni par lidi nemelo dobry nazor, ale jenom proto, ze nerada predepisuje antibiotika, ale jsem s ni spokojena, me teda vyhovuje i nazory…ty ostatni neznam
@Anička14 no jo, vidím Vsetín, tak tu nemůžu chybět
Já jsem ráda třeba i za ten přístup k očkování - na druhou stranu nevím, jaký ho mají ostatní, třeba bych taky neměla problém.
@Angua a malá je očkovaná, nebo jsi chtěla nějakou změnu? Já právě chtěla odklad…
Tak my chodíme k Dr. Hrubcikove a mám z ni takový rozporuplný pocit. Je tam ta mladá a mám pocit, že sestřička je šikovnější než doktorka… jinak o Vánocích byl malý nemocný a narazili jsme vzhledem k zastupum na víc doktorka a nejlepší dojem na mě udělala Dr. Valova. A určitě bych já dítě nedala k Dr. Dvorakove… pro mě naprosto nepřijatelná
@lenkaleni Děkuju za názor, no já jsem proti zbytečným antibiotikům, takže mě asi taky bude vyhovovat ![]()
Ahoj holky, mám půlročního chlapečka a chceme odložit očkování hexavakcínou na 10 měsíců věku. Naše doktorka byla naštvaná a sice nám řekla, že nás donutit očkovat dřív nemůže, ale neustále nám hází klacky pod nohy, hádá se s námi a posílá malého na nesmyslná vyšetření. Už nám pomalu dochází trpělivost. Chtěla jsem se zeptat, jestli neznáte pediatra ze Vsetína nebo VM se kterým by se dalo domluvit a nevadil by mu odklad očkování.