Dobrý pediatr Vsetín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2596
13.9.13 12:39

@Sunflower.12 jo, již víše zmiňovaná dr. Garlíková, máme 17m a zatím 1 dávku HIB, ale už je trošku naštvaná, že 2hou jsme ještě nedali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.13 12:50

A můžu se zeptat, kdy jste začali očkovat? Neměla problém se změnou očkovací látky? A na kolik vám prosím Hib vyšel? My uvažujeme o Pediacelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
13.9.13 12:52

@Sunflower.12 nestálo nás to nic a 1. jsem dala ve 13 nebo 14ti měsících, takže po roce, ale nejraději bych právě nepokračovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.13 12:58

@Anička14 A potřebovali jste ke změně vakcíny nějaké speciální vyšetření či doporučení? Naše současná doktorka totiž nechce slyšet ani o pediacelu, prý se bojí postihu pokud nebude očkovat hexou. Už pomalu ani nemá cenu se s ní dohadovat, že dle zákona je možné si alternativní vakcínu zvolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
13.9.13 13:07

@Sunflower.12 ne, není potřeba, ke komu chodíš? padiacel, to ani neznám, co to všechno obsahuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.13 13:11

@Anička14 radši napíšu SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.15 09:52

Aničko takže paní Dr. Garlíková je ochotná odložit povinné očkování? Prosím a jinak se vám jako Dr. jeví jak? Přistup a léčebné postupy? Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
7.8.15 09:11

Ahoj, obnovuji zapadlé téma :) Právě se chystám vybírat dětského doktora. Změnily se nějak vaše zkušenosti se zmiňovanými? Koho byste doporučily dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.15 13:50

Já jsem hodně spokojená s dr. Švagerovou, ale ta je teď na mateřské a zastupují za ni dr. Hrubčíková a dr. Kaňová. S těmi ale také nemám žádný problém. Jsme tam moc spokojeni, doktorky i sestra jsou velmi příjemné a dá se s nimi dobře domluvit. Dnes bych asi nešla jinam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
7.8.15 15:03

@Sunflower.12 Díky :) Už se musím někam nahlásit, při nejhorším se dá doktor vždycky změnit, kdyby byl nějaký zásadní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty