Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sunflower.12 jo, již víše zmiňovaná dr. Garlíková, máme 17m a zatím 1 dávku HIB, ale už je trošku naštvaná, že 2hou jsme ještě nedali…
A můžu se zeptat, kdy jste začali očkovat? Neměla problém se změnou očkovací látky? A na kolik vám prosím Hib vyšel? My uvažujeme o Pediacelu.
@Sunflower.12 nestálo nás to nic a 1. jsem dala ve 13 nebo 14ti měsících, takže po roce, ale nejraději bych právě nepokračovala…
@Anička14 A potřebovali jste ke změně vakcíny nějaké speciální vyšetření či doporučení? Naše současná doktorka totiž nechce slyšet ani o pediacelu, prý se bojí postihu pokud nebude očkovat hexou. Už pomalu ani nemá cenu se s ní dohadovat, že dle zákona je možné si alternativní vakcínu zvolit.
@Sunflower.12 ne, není potřeba, ke komu chodíš? padiacel, to ani neznám, co to všechno obsahuje?
Aničko takže paní Dr. Garlíková je ochotná odložit povinné očkování? Prosím a jinak se vám jako Dr. jeví jak? Přistup a léčebné postupy? Moc děkuji za odpověď.
Ahoj, obnovuji zapadlé téma
Právě se chystám vybírat dětského doktora. Změnily se nějak vaše zkušenosti se zmiňovanými? Koho byste doporučily dnes?
Já jsem hodně spokojená s dr. Švagerovou, ale ta je teď na mateřské a zastupují za ni dr. Hrubčíková a dr. Kaňová. S těmi ale také nemám žádný problém. Jsme tam moc spokojeni, doktorky i sestra jsou velmi příjemné a dá se s nimi dobře domluvit. Dnes bych asi nešla jinam ![]()
@Sunflower.12 Díky
Už se musím někam nahlásit, při nejhorším se dá doktor vždycky změnit, kdyby byl nějaký zásadní problém.