Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky z moravskoslezského kraje. Poradíte mi prosím nějakou milou a dobrou logopedku? Moc děkuji
![]()
Já ti můžu doporučit logopedku Venglářovou, která ordinuje v orlovské nemocnici. Já k ní chodila se synem autistou, v pěti letech téměř nemluvícím a rozmluvila ho. Je kapku přísnější, ale když spolupracujete jak máte, je moc a moc fajn. Teď má kluk devět a po žádné vadě řeči ani památka. Docházeli jsme asi dva roky.
Ještě bych chtěla dodat, že jsem nikdy neslyšela, že by si na ni někdy někdo stěžoval i malej ji měl rád (a to je co říct) ![]()
Za Radnici máš logopedku.Je straší, ale dobrá. Jmenuje se Obtulovičová nebo nějak tak.596813387
Moc děkuji za rady
malý nemá žádnou vadu řeči jen má 4,5 roku a neumí L atd. začal mluvit brzy ale mluví pořád stejně tak si říkám, že možná lepší začít chodit dříve než až třeba před nástupem do školy…
My jsme taky začínali s L, K.A teď neumí R a učí se ho příští týden ve škole. Ale nemám vůbec čas chodit s ním na logopedii. Takže začni co nejdříve než půjde do školy. Já si říkala pořád je čas a teď zas prozměnu čas není ![]()
Doporučuji logopedku Vojtáskovou Taťánu, velmi příjemná, ambulanci má v Havířově - Podlesí na Merkuru. Nemá ale smlouvu s VZP, pokud je však Tvé dítě pojištěno jinde, tak to nebude problém… Tel. 732 981 862 ![]()