Lokální umrtvení

130
1.7.05 08:09

Lokální umrtvení

Dobrý den všem,

jsem ve 12tt a mám problémy se zuby. Dneska mi zubař prováděl výkon při kterém mi zub lokálně umrtvil. Na mé těhotenství jsem ho upozornila a neřekl na to nic jen že dá poloviční dávku té umrtvovací látky a že prý v těhotenství normálně trhá zuby.
Máte někdo zkušenost s lokálním umrtvováním zubů během těhotenství - může to znamenat nějaký problém?

Poslední dobou se na mě těch zdravotních problémů nahrnulo trošku moc. Nejdřív přišly výtoky, pak aft v puse, který mě trápí už týden a né a né zmizet, na to se mi udělal opar a teď ten zub. jsem z toho celá vynervovaná ikdyž si říkám že musím být kvůli mimi v pohodě. Měla jste tayk některá takové zkušenosti, že během těhotenství na Vás spadla kde jaká choroba? Může to být nedostatkem vitamínů?

Děkuju za jakoukoliv odpověď a přeju klidné těhotenství

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
1.7.05 08:18

Ahoj Leni,

doufám, že tě uklidním, mně řešili zuby v těhu hned dvakrát a dr. mi říkal, že umrtvení fakt vůbec nevadí, několikrát mi to sám od sebe zdůraznil, že se nemám čeho bát. Vojta je úplně zdravej a to se mnou ještě ve 32.tt absolvoval krátkou operaci pod celkovou narkózou…

Hodně štěstí a zdravé miminko.
Peta

• Citovat
  • Upravit
1403
1.7.05 10:23

Ahoj,
hlavne ty vytoky jsem mela cele tehu, a i jinak jsem byla furt na hromade, holt je to pro to telo zatez, tak se setri a ty vitaminy bych asi brala, pokud si nejses jista, nech si udelat krevni obraz a podle toho se pozna, ceho mas malo. Preju spokojeny zbytek tehu
Kacica + Betynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
1.7.05 14:06

Ahoj,
před časem jsem o tom taky něco zjišťovala, tohle je odpověď z poradny porodníka dr. Kouckého:

Zubař a těhotenství = častá kombinace, ničeho se bát nemusíte, ani lokálního umrtvení ani případné celkové narkosy ani jedno v žádném případě těhotenství neovlivní, bohužel,sami zubaři, nevědíce, často nechtějí zákroky dělat…

Mně v minulém těhu zub umrtvovali jednou a v 16 tt jsem prodělala asi hodinovou celkovou narkózu kvůli akutnímu zánětu slepého střeva. Malé jsou teď 4 roky, je a vždycky byla v pohodě.
Jinak na afty a opary se většinou doporučují vitamíny B a C, jestli žádné nebereš, tak to zkus (i toho jsem si v těhu užila dost, miminko to neohrožuje).
Přeji klidné těhu a zdravé mimi. Jita (39 tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
2.7.05 11:04

neboj,mne v tehotenstvi trhali osmicku a dr mi rekla mi rekla,ze to vubec nema vliv na prcka.
Pohodovy zbytek v tehotenstvi

magrat a delfinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí