L.O.L. panenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
21.10.19 13:35

L.O.L. panenky

Ahoj, prosím o pomoc. Dcera si pod stromeček přeje L. O.L. Mě se zdají zbytečně drahé, ale… Něco už jsem okoukala na netu. Ale zajímám mě, jestli se každé panence dá měnit např. oblečení? A hajou si s tím děti nebo je to jen vyhazování peněz. Ještě docela mluví o Barbínách tak váhám k čemu se přikonit. Dceři je 4,5r. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1845
21.10.19 13:42

Určitě radši Barbie, protože ty panenky L. O.L. mě osobně se vůbec nelíbí, ale tak dětem asi jo :-) Dcera tu L. O.L. taky strašně chtěla a nejvíc ji bavilo to rozbalovat, jakože to překvapení jaká panenka tam bude. A teď si s ní vůbec nehraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
21.10.19 13:49

Dceru teď uspokojily LOL bačkůrky z Tesca a na panenku naštěstí nedošlo. Přijde mi to jako kravina. Ty bačkůrky aspoň unosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.10.19 13:55

@lucik2011 Mě se právě taky moc nelíbí. A na hraní mi to taky moc nepřijde. Spíš se i líbí ta Barbie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.10.19 13:57

@masima Kravina to je :D ale to jí asi nevysvětlím. Tak možná koupím jednu aby nebyla zklamaná a spíš se zaměřím na tu Barbie. Mám v plánu právě i domeček na panenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
21.10.19 14:12

Za mě éra barbín…až teď jsem zjistila že jsou nějaké LOL 8o :mrgreen:.
Je to blbost…koupila jsem ji jednu… A nejsou vůbec hezké..zlaté barbiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
21.10.19 14:17

@elliz22 Dcera by ji taky k vánocům dostala, kdyby na ní trvala :mrgreen:. Naštěstí si vyhraje s obyč barbínama. Babička jí na ně šije oblečky, tak pořád převléká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
21.10.19 14:24

Je to o modernosti jako spousta hraček, dcera jich pár má- kupuje občas babička. Za mě je to předražená mini panenka, ale vysvětlete ho holčičkám ovlivněným okolím a reklamami. Dcera má 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.10.19 14:26

Je to kravina, ale těžko se jim to vysvětluje. Nám se sešly doma 3 a vůbec si s nima nehraje, největší zážitek je asi to rozbalování. Zlatý babrbiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
21.10.19 14:28

@elliz22 LOL nebo Barbie, v podstatě je to to samé, lolky mají plastové sundavací oblečení, a nějaké doplňky, jen ty miminka nemají sundavací, já jsem je našla na aukru o dost levnější než v kamenných obchodech, nějaké dcera dostala k narozeninám, ale má i Barbíny, jinak si právě s lolkama dost vyhrajou ve škole, barbíny jsou už méně skladné, ty do školy nenosí :-)

Ale bacha abys na aukru nebo jinde nenarazila na kopie z číny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
21.10.19 14:30

@smudlinky jo to si mi připoměla moje mladší 16 měsíční holčička řekla první anglická slova: LALA Baby :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
21.10.19 14:47

U nas to frci- hrajou si s tim obe holky (3 a 8 let). Stavi jim domecky z dupla a z kartonovych krabic, starsi bere do skoly. A mne se teda libi :mrgreen: delala jsem i dort k narozeninam a tak… jinak v Pepcu s tim maji treba zapisnicek, batuzek, penal… to uz je vyuzitelnejsi a levny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
21.10.19 15:16

Holka dostala 2 od babicky a byla z nich nejvic nadsena, kdyz je rozdelavala.Mela nejake s tajnymi kody a musela je nejdriv vyresit, aby se do nich dostala.Ted si na ne sem tam vzpomene, ale vic si vyhraje s velkym miminkem. Barbiny u nas nejedou a ja bych si s nima taaaak vyhrala pritom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
21.10.19 20:20

Mě se zdá, že ty LOL jsou pro starší holčičky. Dceři je 7 a hodně si s nimi vyhraje, ale myslim, že ve 4 by jí to neoslovilo, mění třeba barvu když je dáš so mrazáku, do studené vody, apod. Převlékat jdou, jedna edice jsou vlasaté, jiné třpytivé a mají různé doplňky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
21.7.20 21:23

Obnovuji diskuzi

Ahoj holky, poradily byste mi ohledně panenek L. O.L.? Dcera má jednu z těchto panenek a bohužel ztratila nějaké doplňky, co k ní byly. Jelikož bude mít brzy svátek, chtěla bych jí nějaké ty doplňky koupit. Koukala jsem na netu, že prodávají takové krabičky něco okolo 130 Kč. Jenže nevím, zda-li ty doplňky pasují na všechny druhy panenek? Dcera má takovou trochu větší s vlasy, byla v takovém válci. Na netu jsou spíše panenky bez vlasů(i se mi zdají menší). Nevíte jak to je? Předem děkuji za pomoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí