Londýn Luton

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tarfinka
23.8.12 21:55

Londýn Luton

Ahoj holky,

tak jsme se s kamarádkou rozhodli, že v listopadu vyrazíme do Londýna. Kupujeme si letenky do Lutonu. Vím, že vás je tady spousta z Anglie, tak bych se chtěla poptat, určitě chceme jít nakupovat, tak jestli byste mi něco poradily. Já už tam teda kdysi byla, takže vím, že od tamtud jede vlak přímo do centra a je tam jedno větší obchodní centrum…ale je už to pár let a navíc si to všechno nepamatuju, tak jestli byste mi daly nějaké info, rady, tipy :kytka:
Prostě cokoliv co vás napadne…

Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
23.8.12 21:57

Ahoj, ja letam do Lutonu, primo v Lutonu je obchodni centrum, ale ja si tam treba moc nenakoupila, zalezi, co za znacky chces koupit. Ja teda radeji sednu na vlak a za pul hodky jsem ve meste, kde nakupuji na Oxford. Jsem ujeta na Gap, Next, Disney a Primark a tam mam vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
23.8.12 21:58

@Taminka aaa naše Taminka nakupovačka, ahoj :mavam: hned mě napadlo, že sem napíšeš
Jo omlouvám se že jsme nepřispěla k dotazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.8.12 22:02

@Petra Z caues ty cestovatelko.. :mavam: mmch jak bylo v Tunisku? kdyztak pisni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
23.8.12 22:03

@Taminka ;Jo, díky…no my tam právě tehdy taky moc nenakoupili…tak proto se ptám. Budeme tam 2 dny a chceme toho stihnout co nejvíce :mrgreen:, tak proto chci zjistit všechno co se dá :P

• Citovat
  • Upravit
13503
23.8.12 22:05
@Tarfinka píše:
@Taminka ;Jo, díky…no my tam právě tehdy taky moc nenakoupili…tak proto se ptám. Budeme tam 2 dny a chceme toho stihnout co nejvíce :mrgreen:, tak proto chci zjistit všechno co se dá :P

ja kdyz jsem jela taxalem do toho Lutonu, tak mi taxikar nabizel, ze cca 40minut jizdy je mega obchodni centrum. Ale tak daleko a hlavne za tolik penez se mi jet nechtelo. Jinak uzivejte Londyna, ja tam byla 7× a videla jsem jen Oxford street a okoli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
23.8.12 22:06

Tak primo v centru je Oxford street a tam jsou v podstate skoro vsechny obchody, velke obchodni centrum je Westfield.
Primark je asi nejoblibenejsi obchod, obrovsky je prave na Oxford street, je tam i par Nextu a hromada dalsich obchodu :palec:
Jenom je tam porad vsude strasne moc lidi, nejradsi jsem tam chodila nakupovat dopoledne v tydnu, vikendy jsou silene…
A tip - obchody v nedeli maji kratkou oteviraci dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
23.8.12 22:09
@Taminka píše:
ja kdyz jsem jela taxalem do toho Lutonu, tak mi taxikar nabizel, ze cca 40minut jizdy je mega obchodni centrum. Ale tak daleko a hlavne za tolik penez se mi jet nechtelo. Jinak uzivejte Londyna, ja tam byla 7× a videla jsem jen Oxford street a okoli :roll:

Zato jak my jsme tam byli, tak jsme jezdili jenom po památkách…co bych dala zato celé dny strávit v nějakém obchodním centru… :mrgreen: o tom oxfort street jsem neměla ani páru…takže teď si to tam pořádně užiju 8)

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
23.8.12 22:09

@PetulinaP Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13503
23.8.12 22:15

@PetulinaP me prijde, ze na Oxford street je STALE narvano a cim vice hodin je, tim vice lidi tam je. ten Primark je opravdu mega, ale tech lidi je tam jako much 8o 8o To jsem si radeji v primarku nakoupila prave v tom obchodaku v Lutonu.
Jinak na Oxford je fakt obchodu spoustu.

@Tarfinka pamatky jsme nevidela ani jednu, ja totiz litam rano a vecer se vracim zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
23.8.12 22:26

Taky doporucim obchody na Oxford st. a muj nejoblibenejsi obchod je taky Primark :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
23.8.12 22:30

A z Lutonu jezdi taky bus co stavi primo na Marble Arch kousek od toho Primarku a je i levnejsi nez vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.8.12 22:32
@MUFICE píše:
A z Lutonu jezdi taky bus co stavi primo na Marble Arch kousek od toho Primarku a je i levnejsi nez vlak.

a jak dlouho ten bus jede? Ja jsem v centru vlakem cca za 25minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
23.8.12 22:34

A můžete mi ještě napsat jak se tam teda dostaneme, ať to potom nikde nedohledávám a mám to všechno po kupě? Určitě vlakem, ale jaká je to třeba zastávka a jestli je to od tamtud potom daleko nebo to najdeme hned :)

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
23.8.12 22:36

No a teda ještě kolik to tak cca stojí ty lístky, ať si udělám nějaký přehled :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix