Tunisko - doporučte hotel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
121
21.8.12 20:54

Tunisko-doporučte hotel

Ahoj všichni,
rozhodly jsme se s kamarádkou, že vyrazíme v polovině září s dětma (4roky a 5let) k moři. Už jsem z toho hledání celkem zoufalá, proto bych uvítala konkrétní tipy na hotely, vhodné pro děti (hřiště, aquapark, na pláži, dobré jídlo…). Cenově vychází nejlépe Tunis a počasí nás tam snad nepřekvapí, rády bysme se vešly do 40.000,– za všechny na týden. Budu ráda za všechny tipy, klidně i jinam. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sad 1
21.8.12 21:00

Já byla v Hammametu, hotel El Bousten - líbilo se mi tam, jídlo super, 2 bazény u hotelu, pláž u hotelu, upravená, což se o jiných říct nedalo.

• Citovat
  • Upravit
1096
21.8.12 21:07

Já za týden jedu s dětmi do Houda Beach and Golf do Monastiru, byla jsem zatím jen v Hammametu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
21.8.12 21:12

Ta já byla tady http://www. etravel. cz/hotel-thapsus#utm_medium=cpc&utm_source=sklik&utm_campaign=hotely-tunisko a určitě se tam zas vrátím. Doporučuji, je to ideální pro rodiny s dětmi :palec:

• Citovat
  • Upravit
2428
21.8.12 21:52

Tak já doporučuji tento http://www.newtravel.cz/…borj-cedria/
Jídlo dobrý, hotel pěkný a hodně programů pro děti. Snad se to ta ty 4roky nezmněnilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihl. Pupyk
21.8.12 21:53

Hotel Omar Khayam.
Na plazi, bazeny, skluzavky, aquapark kousek vedle hotelu cestou po plazi - mrkni na google earth.
Vychytat last minute a vejdete se.
Ja byla HROZNE moc spokojena.
A pro deti tam meli takovy ten hotelovy klubik.

• Citovat
  • Upravit
12735
21.8.12 21:56

Mrkni tady a kamarádka čerstvě doporučuje Samira club

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.12 22:14
@Sayonare píše:
Ta já byla tady http://www. etravel. cz/hotel-thapsus#utm_medium=cpc&utm_source=sklik&utm_campaign=hotely-tunisko a určitě se tam zas vrátím. Doporučuji, je to ideální pro rodiny s dětmi :palec:

Hotel Thapsus :srdce:… taky jsem tam byla a chci se tam vrátit. To moře, to byla nádhera. Pro děti tam je taky koupání, mini zoo a připravují tam pro děti program. Hned bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
21.8.12 22:17

@dennytesarova opravdu je to nádhera a líbí se mi i vnitřní vyhřívaný bazén, no prostě super :palec:

• Citovat
  • Upravit
121
21.8.12 22:25

Holky, jste zlatý, hned je z čeho vybírat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
21.8.12 22:30

Tak pak písni, co jste vybraly, ať můžem závidět :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.8.12 22:36
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
21.8.12 23:40

Doporučuji hotel Marabout v Sousse :-) Ale určitě to bude super, já bych jela hned kamkoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.8.12 12:55

Hotel Ruspina, neznáte náhodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
26.8.12 15:40

Ruspina neznám, ale můžu doporučit Orient Palace v Sousse, je to tedy pětihvězda, není to přímo ve městě, je to mezi Sousse a Port El Kantaui a byla to moc příjemná dovča. :kytka: Hotel pěkný, jídlo fajn a velký výběr, bezvadné animace pro děti a velká krásná zahrada a čistá a udržovaná pláž. Jo a taky tam dost hlídali aby nikdo z venčí neobtěžoval hotelové hosty s prodejem nějakých korálků nebo jiných cetek - to také hodnotím kladně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí