Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chci koupit na slevomatu pobyt ve Znojmě, na 3 dny-2noci. Chci se zeptat, byl jste někdo takto a bylo možný se ubytovat přes víkend? Manžel už nedostane dovolenou a tak by jsme to chtěli pátek, so, neděle. Jenže mám strach aby mě neřekli, že víkendy jsou takto všechny obsazený a že je to možný jen v týdnu.
Jak to bylo u vás? Dal se sehnat termín o víkendě? Píší pro dvě osoby, ale není problém přijet s dítkem 1rok? Takže ve 3?
My byli ted přes vykupto v Krkonoších. Ubytování jsme měli od pá-ne a s 2,5 letým synem, který to měl zadarmo. Než to koupíš, tak si tam zavolej, jestli mají volné víkendy, chce to rezervovat co nejdříve ![]()
Tak ono záleží na konkrétní nabídce. My byli takto na prodlouženém víkendu v Jeseníkách. Než jsem koupila ten voucher, tak jsem volala do penzionu kvůli termínu a hned si ho rezervovala. Pak už jsem jen rezervaci potvrdila číslem voucheru.
Super holky tak tam zavoláme a uvidíme, kdyžtak to taky hned rezervujeme. ![]()
@goldenka píše:
Super holky tak tam zavoláme a uvidíme, kdyžtak to taky hned rezervujeme.
Jasně, zavolej, at máš jistotu, že ten váš termín bude volný ![]()
Chtěli jsme si koupit voucher, ale mohli jsme jen jeden jediný víkend. Tak jsme zavolali na horskou chatu, udělali rezervačku, s tím, že voucher pošleme později emailem, případně dovezeme. Rezervaci potvrdili a my hned po skončení telefonu objednali na slevovém portálu voucher a zaplatili kartou, takže jsme už ráno měli voucher v emailu. Nebyl žádný problém ![]()
A ještě jsme si potvrdili, že nejde o podvod a horská chata o této slevě ví ![]()
Já kouopila na slevomatu 3 dny v jížních čechách, víkendy ověřovali jen na základě č. v. tak jsem koupila nakonec to bylo tak že dokonce prázdnin úplně plno v září jen v týdnu a tak nám nabídli víkend v říjmu. Už jsme to měli koupený a v týdnu nemůžeme, takže příště než něcokoupím tak si to také ověřím jinak do toho nejdu. ![]()
My jsme byly o víkendu přes slevomat v orlických horách a nemůžeme si stěžovat, ale než to koupíte, určitě je nejlepší si nejdřív zavolat do hotelu kdy mají volno a rezervovat si místo a pak si koupit zájezd, takhle je to nejlepší.
My pojedeme ted v zari do ceskeho krumlova, byla tam vic nabidek. Ta prvni byla jen v tydnu a ted jsme sehnali jinou a jedeme od ct do so
Ahojky jaké máte zkušenosti se slevovým portálem huranahory.cz??