Londýn s děrmi a HP warner studio

1688
29.1.23 14:27

Londýn s děrmi a HP warner studio

Ahoj,

rady kam s dětma v londýně a byl někdo ve studia Warner na Harry Potterovi? Kudy tam se nejlépe dostat? díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
653
29.1.23 14:59

Jezdi tam autobusy, vse najdes na jejich strankach. Pak muzete jeste treba do Madam thusand nebo nejake muzeum, v londyne jich je kupa. Zalezi, jak nas stare deti. Muj chlap byl nadseny v Science muzeu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
29.1.23 15:08

Určitě je vezměte do Londýnského akvária!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
29.1.23 17:04

@ahhotep byli jsme v létě
Muzeum Sherlocka Holmese, Londýnské oko a plavba po Temži, Soho, Oxford street, Buckingham Palace,–-- prostě jsme prošli vše, co jsme chtěli
Ale stejně jsme nestihli všechno, v létě se t musíme vrátit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
29.1.23 19:10

V Londyne byvame docela casto, kdybys potrebovala nejake prakticke rady, urcite se muzes ozvat a rada pomuzu🫶 do HP studia se vyplati jejich autobus, vsechno najdete na strankach. Dal bych urcite doporucila, pokud deti umi anglicky, nejake divadlo nebo muzikal. Minuly tyden jsme byli na The Lion King v Lyceum Theatre a nadhera, stoji to za to. Osobne bych z detskych muzikalu, ktere jsou tam k videni, nejvic doporucila Matildu. Mimo to vim, ze se hraje i Mamma Mia, Wicked, The Phantom of the Opera, Hamilton, Frozen, ale to zalezi, jak jsou deti stare a co maji radi. A kdyz jedete do HP studia, muzete mrknout i na divadelni hru HP and the Cursed Child, ta je tusim v The Palace Theatre. A urcite Primark na Oxford street, maji tam nadherne HP oddeleni.
Krome klasickych pamatek pak urcite Sea Life London Aquarium, M&Ms World London, Hamleys, Madame Tussauds, atd. Tezko se radi, kdyz nevime vek a zajmy deti, ale jde vymyslet nadherny program pro vsechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
29.1.23 20:22

@alynch Aquarium jsme my nestihli a to mě mrzelo
Takže holt tam musíme znovu no :mrgreen:
Muzeum voskových figurín mě zklamalo…
Krásná je národní galerie na Trafalgar Square, jen můj puberťák to moc neocenil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
29.1.23 20:32

@Petra Z tak priste, to opravdu stoji za to, i pubertakovi se bude libit😄 my mame deti 6-11 a jezdime s nimi sice i po pamatkach, ale prece jen zabavnejsim atrakcim davaji zatim vzdycky prednost😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
29.1.23 21:01

@alynch jasně
Ale Hamleys, to se mu líbilo
Jen jsme byli na 4 dny a to je málo. A Anglie je moje :srdce:, ráda ho tam zase vezmu.
My hlavně museli na toho Sherlocka Holmese, toho žere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
31.1.23 08:29

Tak mame listky na HP, ale teda mega drahe, vsude vyprodane, snad to nebude nejaky smelo :mrgreen: cetla jsem si recenze a nemelo by, ale tak..drzte palce..

Ji ak diky za tipy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
31.1.23 08:32

@alynch 8 let a zajmy tak nejak vseobecne, ma rada muzea, lego, myslimy ze i muzeum sherlocka holmse se ji bude libit..

Daji se krmit rackove u Temze? Neni to zakazane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
31.1.23 13:14

@ahhotep Rackove se nekrmi, neni to ze zakona zakazane, ale vsichni vam reknou, at to nedelate. Neni to dobre pro ne ani pro vas a muze to byt nebezpecne, i kdyz se to nezda. Jestli ma rada lego, Windsor legoland by se ji taky mohl libit, ale to zalezi kdy pojedete. Jinak na Leicester Square je krasny lego obchod. V breznu je v ramci London Comic Con Spring i BrickZone https://brickfestivalevents.com/…cc-spring23/ A spoouusta muzei je zdarma, urcite mrknete a uzijte si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.2.23 09:57

Hezký den všem,
právě řeším podobné téma, tak bych se ráda připojila sem, pokud nevadí. :)
Londýn miluju, nikde jinde jsem tolikrát nebyla. :D Ale.. nikdy jsme nebyli právě v HP studiu a dost nás to láká letos. Akorát dceři by bylo v době, kdy bychom chtěli letět 2,5. Myslíte si, že i pro tenhle malé dítě to tam nebude nuda? Popřípadě počkat ještě. :D
Je zvyklá cestovat letadlem, i v Londýně jsme už společně byli, ale ještě jsme si na ty studia netroufli s ní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
2.2.23 12:51

@MalaEm urcite jeste pockejte. Je to dlouhe, casto tmave mistnosti, hluk, strasidelne rekvizity, spousta lidi. Nic z toho nebude mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
11.2.23 01:02

Jednoduchá cesta je jet vlakem do Watfordu. Z nádraží tam pak jezdí jejich autobus. My jsme pak přímo z Watfordu jeli do Lutonu na letiště, resp. autobus nejel až na letiště ale do města a odtud pak jiným autobusem pár minut na letiště.

@MalaEm pro dvouleté dítě to rozhodně není. Je to spíše výstava, rekvizity atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
23.9.23 21:48

@easydrink dobrý večer, mohu se prosím zeptat na cestu do Watfordu? Pojedeme z Eustonu a zajímá mě, zda si musíme koupit speciální lístky nebo si klasicky pípnem kartu na turniketu při vstupu v Eustonu a výstupu ve Watfordu. Předem děkuji za odpověď😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí