Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, tak dnes jsme byli naposledy ve školce, od září je ze syna prvňáček. Ráno jsme předávali kytičku paním učitelkám, no nečekala jsem, že z toho budu tak naměko, měla jsem co dělat, abych se nerozbulela dojetím, zvlášť, když jsem viděla, že i jedna paní učitelka má slzy v očích. Jak to proběhlo u vás?
Já jdu za chvíli vyzvednout a přitom se rozloučit…dárky jsem donesla už ráno. Bulet se mi chce už teď, takže budu mít taky co dělat.
Udělala jsem oslavu - pozvali jsme oblíbené spolužáky, vyměnili telefonní čísla, tak snad bude kontakt pokračovat ![]()
No já ho jdu teď taky vyzvednout, tak pro jistotu beru kapesníky, teď už se asi neudržím.
Mam to stejne jako @Princess. Darky probehly rano. S pani ucitelkou jsme zamackly slzu. Po spinkani se asi rozloucime s druhou a tradaaa. Jedna etapa toho maleho zivota je za nami…ten cas neuveritelne leti ze ![]()
My jsme dali ráno dáreček a zatím jsme nebrečeli, protože se v září zase uvidíme ![]()
V pndělí už naše školka otevřeno nemá.
@suwari taky jdeme zase v září
naštěstí teda ještě i v pondělí, kluk to bere jako trest, že tam 2 měsíce nebude, jak to máte vy?
My jsme dali část dárečků ráno, zbytek dáme odpoledne. Mám ve školce 2 děti, každé v jiné tříde, takže 4 učitelky
příští rok sice ještě ve školce jsou, ale budou zase v jiných třídách, s jinýma učitelkama. V pondělí do školky jdou, ale mají spojené třídy. V červenci budou chodit do náhradní školky, v sprnu už zase do té své. a v září bude už z dcerky předškoláček a poslední školkový rok před ní. a to mi připadá, že do školky nedávno nastupovala ![]()
Já v pondělí ještě do školky dám, ale náš mladej se tam těší..sice je rád, že bude doma..teda že pojede na prázdniny mimo město, ale i po školce se mu bude stýskat..dárky donesu v pondělí..
Tak syn byl taky dnes naposled ve školce, naměkko jsem trochu ráno byla, ale spíš řeším, jak to mladší dítě zvládne bez brášky
(je na něm šíleně závislý) a neustále pláče, že do školky bez bráchy nepůjde a kdo že se tam o něho bude starat, s kým si bude hrát atd
Paní učitelky dostaly kytičky v květináči, neopomněli jsme i paní kuchařku a družinářku
.
Taky jsem to ráno oslzela. Sice bude ještě týden chodit, ale dárečky jsme předali dnes. Strašně rychle to uteklo a na školu se vůbec netěším.
Strašně rychle to uteklo a na školu se vůbec netěším.
Tak nějak.
U nás je v pondělí už školka taky zavřená. Pak je možnost pokrýt cca měsíc a půl prázdninovým provozem, každý týden je otevřená jiná školka v městské části, ale to už není ta naše, takže velké loučení bylo teď. Učitelky jsme měli stejné celé tři roky, tak slza ukápla na obou stranách.
Tak my se před chvilkou vrátili. Kytičku dal Kuba už ráno a musím říct že teď jak jsme odcházeli měla jsem co dělat zamáčknout slzu
A ještě při myšlence že při zavření školkovských dveří mu skončilo to krásné bezstarostné období
![]()