Loučení se školkou

473
27.6.14 11:57

Loučení se školkou

Ahoj, tak dnes jsme byli naposledy ve školce, od září je ze syna prvňáček. Ráno jsme předávali kytičku paním učitelkám, no nečekala jsem, že z toho budu tak naměko, měla jsem co dělat, abych se nerozbulela dojetím, zvlášť, když jsem viděla, že i jedna paní učitelka má slzy v očích. Jak to proběhlo u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2436
27.6.14 11:58

Já jdu za chvíli vyzvednout a přitom se rozloučit…dárky jsem donesla už ráno. Bulet se mi chce už teď, takže budu mít taky co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.6.14 12:02

Udělala jsem oslavu - pozvali jsme oblíbené spolužáky, vyměnili telefonní čísla, tak snad bude kontakt pokračovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
27.6.14 12:04

No já ho jdu teď taky vyzvednout, tak pro jistotu beru kapesníky, teď už se asi neudržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
27.6.14 12:06

Jdu za chvilku a bulet budu, tomu nezabráním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.6.14 12:14

Mam to stejne jako @Princess. Darky probehly rano. S pani ucitelkou jsme zamackly slzu. Po spinkani se asi rozloucime s druhou a tradaaa. Jedna etapa toho maleho zivota je za nami…ten cas neuveritelne leti ze :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
27.6.14 12:14

Holky a vy už v pondělí děti do školky nedáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
27.6.14 12:19

My jsme dali ráno dáreček a zatím jsme nebrečeli, protože se v září zase uvidíme :D
V pndělí už naše školka otevřeno nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
27.6.14 12:24

@suwari taky jdeme zase v září :) naštěstí teda ještě i v pondělí, kluk to bere jako trest, že tam 2 měsíce nebude, jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
27.6.14 12:34

My jsme dali část dárečků ráno, zbytek dáme odpoledne. Mám ve školce 2 děti, každé v jiné tříde, takže 4 učitelky :mrgreen: příští rok sice ještě ve školce jsou, ale budou zase v jiných třídách, s jinýma učitelkama. V pondělí do školky jdou, ale mají spojené třídy. V červenci budou chodit do náhradní školky, v sprnu už zase do té své. a v září bude už z dcerky předškoláček a poslední školkový rok před ní. a to mi připadá, že do školky nedávno nastupovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
27.6.14 12:37

Já v pondělí ještě do školky dám, ale náš mladej se tam těší..sice je rád, že bude doma..teda že pojede na prázdniny mimo město, ale i po školce se mu bude stýskat..dárky donesu v pondělí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.6.14 12:54

Tak syn byl taky dnes naposled ve školce, naměkko jsem trochu ráno byla, ale spíš řeším, jak to mladší dítě zvládne bez brášky :lol: (je na něm šíleně závislý) a neustále pláče, že do školky bez bráchy nepůjde a kdo že se tam o něho bude starat, s kým si bude hrát atd :hug: :hug: Paní učitelky dostaly kytičky v květináči, neopomněli jsme i paní kuchařku a družinářku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
27.6.14 13:02

Taky jsem to ráno oslzela. Sice bude ještě týden chodit, ale dárečky jsme předali dnes. Strašně rychle to uteklo a na školu se vůbec netěším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
27.6.14 13:07
Strašně rychle to uteklo a na školu se vůbec netěším.

Tak nějak.

U nás je v pondělí už školka taky zavřená. Pak je možnost pokrýt cca měsíc a půl prázdninovým provozem, každý týden je otevřená jiná školka v městské části, ale to už není ta naše, takže velké loučení bylo teď. Učitelky jsme měli stejné celé tři roky, tak slza ukápla na obou stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
27.6.14 13:11

Tak my se před chvilkou vrátili. Kytičku dal Kuba už ráno a musím říct že teď jak jsme odcházeli měla jsem co dělat zamáčknout slzu :) A ještě při myšlence že při zavření školkovských dveří mu skončilo to krásné bezstarostné období :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí